Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@benzdriver: czy ja mówię, że złego? Po prostu ujęła mnie ta reklama. Taka... ukazującą, czego sie spodziewać po usłudze. Czyli szczera, bez koloryzowania. Mało takich jest.
  • Odpowiedz
@REXus: zadzwoń i powiedz żeby przyjechał ci zainstalować program Skyp. Jak ci zainstaluje Skype, to powiedz że nie o to chodziło, bo ty potrzebujesz Skyp. Jak ci powie żebyś mu znalazł taki program, to powiedz że to on jest specjalistą i sam się oferował że może zainstalować Skyp. #c--------------l
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gieszczu: tego popytu sie właśnie obawiam. Pracowałem kiedyś w ISP, czasami nie miało mi co opaść. No ale co kompletnie zielony człowiek może za to, że wezwał "fachowca", i działa jak działa?
  • Odpowiedz
@MerytorycznieNiepoprawny: mój ojciec to nawet wannacry by zaistalował gdyby tylko mu taki popup wyskoczył, matka na gównotablecie z 512ramu otwiera wszystkie aplikacje na raz a potem szuka głupiego żeby jej naprawić, jak instalowała whatsup to zainstalowała wszystkie śmieci z googleplay mające tę frazę w nazwie a potem próbowała się logować na jakieś apce typu tutorial whatsup. ojciec na fb założył takie samo hasło i maila jak w banku, dramat k---a
  • Odpowiedz