Wpis z mikrobloga

@berti: A to z góry nie było wiadome, że w CF ważniejsza jest motoryka i ogólna sprawność ciała, a nie "pompowanie" mięśni? Jedynym czynnikiem wspólnym w celach jest poprawa sylwetki gdzie CF - naturalne rozmiary, kulturystyka - sami odpowiecie sobie. A wytrzymałość to osobna kwestia.
@orlando74: @berti eee tam, jak dla mnie ten post @Seba_Kot troche na zamowienie. Trzeba pamietac, ze on i firma w ktorej pracuje zyje z ludzi cwiczacych, czy crossfit czy BB, czy trojboj. Wiec niejako w jego dobrze rozumianym interesie lezy, zeby wziac ta hejtowana grupe w obrone.

Osobiscie nie mam kontaktu z crossfitowcami, ale zyje w przeswiadczeniu, ze to grupa, ktora idzie na trening, konczy go i nic ich wiecej nie
@Hank85: I tutaj właśnie lezy pies pogrzebany. Bo prawdę mówiąc na jakimś poziomie możemy tylko omówić definicję i założenia tych sportów. Nie można opierać wtedy rozmowy na jednostkach ćwiczących, bo i tu i tu znajdziemy totalne nieporozumienia. O crossficie mam wrażenie więcej można usłyszeć, że tak jak piszesz, dla grupy osób "odhaczających" healthy lifestyle z prostej przyczyny. Moda na zdrowe życie, super działa, wyższe ceny ogólnie "większy prestiż". Dodatkowo promowany w