Aktywne Wpisy
DFWAFDS +26
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Magda była tancerką. Miała mocno wysportowane uda. Miało tego, informacje podane w mediach, że wyskoczyła z trzeciego czy drugiego piętra są błędne. Z informacji, które my uzyskaliśmy, było to pierwsze piętro i wyskoczyła na trawę. Proszę mi powiedzieć, czy ktoś skacząc z pierwszego piętra ma tak mocne obrażenia wewnętrzne? – mówił Rutkowski
05.05
Mogło dojść do zbiorowego gwałtu; rezydent ma zadrapania na twarzy i rękach; a Magdalena Żuk wcale nie wypadła z trzeciego piętra szpitala. Krzysztof Rutkowski, który zajmuje się sprawą Polki, która w ostatnią niedzielę zginęła w Egipcie, w rozmowie z naTemat mówi o nieujawnianych dotąd szczegółach sprawy.
08.05
Mamy doczynienia z ostrą sytuacją stresową, lękiem, zagubieniem i dezorientacją - powiedział specjalista. - Spowodowane to było silnym stresem emocjonalnym na skutek jakichś czynników. Jakaś trauma, a nawet środków chemicznych, które mogła otrzymać.
08.05
CZTERECH ARABÓW PROWADZIŁO MAGDĘ, zdejmowali z niej biżuterię, szydzili z niej
08.05
Apeluję do Markusa W., Macieja S. i Michała R., by natychmiast zgłosili się albo do nas, albo na policję i powiedzieli prawdę. Docierają do nas informacje, jaki mógł być prawdziwy powód wyjazdu Magdy Żuk do Egiptu
08.05
Rutkowski oskarża rezydentów o zmowę.
10.05 ziobro wkracza do akcji, służby specjalne, mowa o handlu ludźmi
10.05
Konferencja prasowa we Wrocawiu, w związku z licznymi spekulacjami na temat okoliczności śmierci Magdaleny Żuk w Egipcie, 11 maja o godzinie 14:00.
11.05
Wysokość z okna, z którego wyskoczyła, mogła spowodować te urazy, które Magda ma i zostały one wskazane, czyli liczne złamania, obrzęk mózgu – mówił Rutkowski. – Ten upadek na beton, który mógł spowodować te obrażenia, które Magda posiada, są przyczyną jej zgonu. Tu nie ma żadnej wątpliwości – zaznaczył detektyw. Podkreślił też, że wbrew spekulacjom mediów i internautów, śmierć Karoliny Kaczorowskiej nie ma nic wspólnego ze zgonem Magdaleny Żuk.
12.05
Jeszcze raz podkreślam, że to zdarzenie nie ma związku ze śmiercią Karoliny Kaczorowskiej w Karpaczu w ubiegłym roku - dodał Rutkowski.
12.05
Zapowiedział, że w związku z wyjaśnieniem całej sprawy dziś kończy swoje działania.
#magdazuk
Komentarz usunięty przez autora