Aktywne Wpisy
Kearnage +49
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Ech, Mirki nie wiem co już k---a robić, dzisiaj stara powiedziała mi w twarz, że jestem z-----y, bo nie mam przyjaciół z którymi mógłbym wyjść gdzieś na imprezę, a syn sąsiada już w czerwcu się żeni. Ostro się w-------m, i jak typowy spierdon zamknąłem się w pokoju cicho płacząc do poduszki. Nie wiem dlaczego ona mnie tak nienawidzi, co chwilę się do czegoś d--------a(np. ma ból d--y o nazywanie jej matką, a nie mamą xD), nastawia starego przeciwko mnie, grozi w--------m z domu i ciągle przyrównuje do jakichś ekstrawertycznych sebków. W sumie to w maju nie było dnia w którym by się do czegoś nie d----------a.
#toksycznamatka #przegryw #s----------e
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: przecież to tak nie działa, możesz sobie legalnie pasożycić. Chyba za dużo filmów się naoglądała.
Komentarz usunięty przez autora
Zajmowanie lokalu mieszkalnego bez tytułu prawnego nie jest legalne i podlega sankcjom cywilnym, czasem nawet karnym. A meldunek nie ma tu nic do rzeczy, bo to temat wyłącznie administracyjny o charakterze ewidencyjnym.
W---------j na swoje, wynajmij, pracuj, rusz dupe
Jak nie jest właścicielem, współwłaścicielem mieszkania, domu a jest zameldowany to może go wymeldowac administracyjnie. Długo trwa ale jest możliwe.
Meldunek nie ma nic do własności, nic kompletnie, tylko potwierdza pobyt. I nic więcej.
@wysuszony: Coś ci się nieźle p----------o. Żaden sąd nie przyzna alimentów zdrowemu, dorosłemu niebieskiemu, który ma możliwość sam się utrzymać.
Komentarz usunięty przez autora