Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ech, Mirki nie wiem co już k---a robić, dzisiaj stara powiedziała mi w twarz, że jestem z-----y, bo nie mam przyjaciół z którymi mógłbym wyjść gdzieś na imprezę, a syn sąsiada już w czerwcu się żeni. Ostro się w-------m, i jak typowy spierdon zamknąłem się w pokoju cicho płacząc do poduszki. Nie wiem dlaczego ona mnie tak nienawidzi, co chwilę się do czegoś d--------a(np. ma ból d--y o nazywanie jej matką, a nie mamą xD), nastawia starego przeciwko mnie, grozi w--------m z domu i ciągle przyrównuje do jakichś ekstrawertycznych sebków. W sumie to w maju nie było dnia w którym by się do czegoś nie d----------a.

#toksycznamatka #przegryw #s----------e

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Ech, Mirki nie wiem co już k---a ro...

źródło: comment_rODkreDc0dpIatbapF3bYfkfMRpBwVHP.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ripp1337: a na jakiej zasadzie eksmitujesz zameldowanego lokatora bez mieszkania zastępczego? Może na papierze się da, ale powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°). O obowiązku alimentacyjnym już nie mówiąc i fakcie że OP raczej nie jest uciążliwy więc nie ma powodu żeby móc go wywalić.
  • Odpowiedz
@wysuszony: Napisałeś o legalności takiego przedsięwzięcia, a na obronę swojego stanowiska używasz argumentu nieskuteczności systemu prawnego w egzekwowaniu eksmisji z lokali mieszkalnych. Brawo, wyższy poziom dyskursu.

Zajmowanie lokalu mieszkalnego bez tytułu prawnego nie jest legalne i podlega sankcjom cywilnym, czasem nawet karnym. A meldunek nie ma tu nic do rzeczy, bo to temat wyłącznie administracyjny o charakterze ewidencyjnym.
  • Odpowiedz
@PerfectM: OP, o ile jest pełnoletni, w realnym świecie może zostać z chałupy wyrzucony na zbity pysk i nic z tym nie zrobi. O to się nie martw. Nieskuteczność prawa w Polsce działa w dwie strony.
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania nie zdziwi się tylko ucieszy jak zostanie puste łóżko. Pokaż, że chociaż usamodzielnic się potrafisz jak już przyjaciół nie masz. Kurde nie czaje ludzi po prostu. Siedzą lenie u rodziców na głowie, brzuchy im rosną od mamusiego żarcia, komp, jedzenie, sranie i zdziwieni, że rodzice mają ich dosyć. Dorosły dzieciak z zerową samodzielnością i ambicjami, żeby coś zmienić to wychowawcza porażka jako rodzica.
W---------j na swoje, wynajmij, pracuj, rusz dupe
  • Odpowiedz
  • 0
@wysuszony
Jak nie jest właścicielem, współwłaścicielem mieszkania, domu a jest zameldowany to może go wymeldowac administracyjnie. Długo trwa ale jest możliwe.
Meldunek nie ma nic do własności, nic kompletnie, tylko potwierdza pobyt. I nic więcej.
  • Odpowiedz
O obowiązku alimentacyjnym już nie mówiąc

@wysuszony: Coś ci się nieźle p----------o. Żaden sąd nie przyzna alimentów zdrowemu, dorosłemu niebieskiemu, który ma możliwość sam się utrzymać.
  • Odpowiedz
@GoSiulKa: studia albo inny cosinus do którego może zapisać się OP, mówi to panu coś panie boczek? Zachciało się samolubnie rozmnażać to trzeba ponosić tego konsekwencje przez długie lata ( ͡° ͜ʖ ͡°). Poza tym mylnie utożsamiasz alimenty z wyplatą gotówki. Zapewnienie mieszkania też się pod to łapie Karynko.
  • Odpowiedz