Aktywne Wpisy
Rudy_ +22
Czy podpierdzielić znajomych do skarbówki o IPBoxa?
Jestem sfrustrowany tym, jak przedsiębiorcy w polsce łatwo "omijają" system podatkowy i uchodzi im to na sucho.
Weźmy takiego IPBoxa, którego używają programiści. Ja od kilku lat jestem na liniówce i płacę uczciwie 19% podatku.
Spora część moich znajomych mówi, że jestem frajerem i zamiast przejść sobie na IPB, to siedzę jak ten debil i płacę uczciwie.
Przypominam, że ulga powstała dla tych, którzy prowadzą
Jestem sfrustrowany tym, jak przedsiębiorcy w polsce łatwo "omijają" system podatkowy i uchodzi im to na sucho.
Weźmy takiego IPBoxa, którego używają programiści. Ja od kilku lat jestem na liniówce i płacę uczciwie 19% podatku.
Spora część moich znajomych mówi, że jestem frajerem i zamiast przejść sobie na IPB, to siedzę jak ten debil i płacę uczciwie.
Przypominam, że ulga powstała dla tych, którzy prowadzą
grand_khavatari +12
#zwiazki #tinder Gdzie teraz znaleźć taką klasyczną konserwatywną żone co będzie wszystko robić domyślnie jak kiedyś nornalne kobiety tj jedzenie, zakupy, sprzatanie, dekoracje, ciasta, a ja będę leżał przed tv i raz na pół roku kran czy inną szafke naprawie
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
#heheszki #gry
Komentarz usunięty przez autora
@fizykWysokichEnergii: to chyba brzmiało "Mój Panie, tego nie można tutaj zbudować"