Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pytanie do Mirabelek.

Dziewczyny, jak osiągacie o----m pochwowy? Ja mam z tym problem, nigdy go nie doświadczyłam, a widzę że to trudne dla mojego chłopaka, który jest cudowny w łóżku i nie zamieniłabym go na nikogo innego. Mówię mu o tym i on w to wierzy, ale widzę też, że nie jest z siebie zadowolony. Chciałabym go tym uszczęśliwić, bardzo. Nawet nie ma mowy o udawaniu.

Ktoś z Was miał podobny problem? Może potrzebna będzie jakaś operacja? Nie wiem. Powiedzcie jak to robicie, dziewczyny :(

Aha, przyrodzenie niebieskiego jest hmm średniej długości bym powiedziała, ale grube i naprawdę sprawia mi mega przyjemność.

Wiadomości od niebieskich też mile widziane, jak się zapatrujecie na taką kobietę? Na siebie w takiej sytuacji? Już trochę panikuję, że mnie może zostawi przez to... :(

#s--s #seksy #zwiazki #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tl;dr mój chłopak jest cudowny w łóżku ale w sumie to nigdy nie miałam z nim orgazmu

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Droper
@WronaReload

Z cyklu nie znam sie to się wypowiem, mniejszosc kobiet jest w ogole zdolna do przeżywania orgazmu pochwowego, dla większości jest to o----m lechtaczkowy lub lechtaczkowo-pochwowy

@AnonimoweMirkoWyznania tak jak wyżej, trenuj miesnie kegla, to naprawdę robi różnicę. Mozesz sprobowac kulek gejszy, ale mozna tez bez. Nie denerwuj sie i nie chciej tego na sile, byc moze nigdy nie bedziesz miala orgazmu pochwowego.
Stawiajcie na pozycje z mocniejsza
  • Odpowiedz
PrzyjemnaHostessa: Czy samodzielnie osiągasz o----m podczas stymulacji pochwy(d---o, w------r itp.)? Czy osiągasz o----m tylko przez stymulację łechtaczki? Najpierw poznaj swoje ciało, zobacz co sprawia Ci przyjemność, wprowadź w te tajniki partnera(może być trochę niezręcznego śmiechu na początku, ale warto to przegadać żeby kolejne razy były lepsze). Jeśli faktycznie w samotności możesz szczytować tylko przez stymulację łechtaczki, to nie przejmuj się, są pozycje w których możesz w kluczowym momencie sięgnąć ręką do
  • Odpowiedz
OP: @Droper: @WronaReload: Ponad połowa kobiet udaje orgazmy. Około 1/4 w ogóle jest w stanie go doświadczyć. Matematykę zostawiam Wam, ogiery

@Shyvana: @Sza_: @kwasnydeszcz: mam kulki gejszy, ćwiczę czasami, wibro też i Sztukę Kochania kupiłam. Chyba pora przeczytać od deski do deski i codziennie chodzić parę h z kulkami, wcześniej dość nieregularnie ich używałam

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą
  • Odpowiedz