Aktywne Wpisy
Solipsyzm +396
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
ClaudeSpeed +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pytanie do Mirabelek.
Dziewczyny, jak osiągacie o----m pochwowy? Ja mam z tym problem, nigdy go nie doświadczyłam, a widzę że to trudne dla mojego chłopaka, który jest cudowny w łóżku i nie zamieniłabym go na nikogo innego. Mówię mu o tym i on w to wierzy, ale widzę też, że nie jest z siebie zadowolony. Chciałabym go tym uszczęśliwić, bardzo. Nawet nie ma mowy o udawaniu.
Ktoś z Was miał podobny problem? Może potrzebna będzie jakaś operacja? Nie wiem. Powiedzcie jak to robicie, dziewczyny :(
Aha, przyrodzenie niebieskiego jest hmm średniej długości bym powiedziała, ale grube i naprawdę sprawia mi mega przyjemność.
Wiadomości od niebieskich też mile widziane, jak się zapatrujecie na taką kobietę? Na siebie w takiej sytuacji? Już trochę panikuję, że mnie może zostawi przez to... :(
#s--s #seksy #zwiazki #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: ofensywne XD
@WronaReload
Z cyklu nie znam sie to się wypowiem, mniejszosc kobiet jest w ogole zdolna do przeżywania orgazmu pochwowego, dla większości jest to o----m lechtaczkowy lub lechtaczkowo-pochwowy
@AnonimoweMirkoWyznania tak jak wyżej, trenuj miesnie kegla, to naprawdę robi różnicę. Mozesz sprobowac kulek gejszy, ale mozna tez bez. Nie denerwuj sie i nie chciej tego na sile, byc moze nigdy nie bedziesz miala orgazmu pochwowego.
Stawiajcie na pozycje z mocniejsza
Komentarz usunięty przez autora
@Shyvana: @Sza_: @kwasnydeszcz: mam kulki gejszy, ćwiczę czasami, wibro też i Sztukę Kochania kupiłam. Chyba pora przeczytać od deski do deski i codziennie chodzić parę h z kulkami, wcześniej dość nieregularnie ich używałam
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą