Aktywne Wpisy
Reiden +282
Ania jest niesamowicie odklejoną karyną. Jeszcze do niedawna myślałem, że jest w miarę ok, poza małymi występkami. Ale laska ma nasrane. Wyobraźcie sobie, że Chad Cristiano Ronaldo pozwala na to Georginie i ona jeździ i kręci dupą przy innych samcach w tańcu. On nawet nie musi jej tego mówić, bo gość ma twarde zasady i jest mentalnym wygrywem, a jego laska ma klasę. To samo Chad Messi. Czy jego Antonella #!$%@? taki
nonszalancki +43
Jakie wziąć?
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa
PS. wymieniam filtry powietrza, kabiny, oleju, płyn hamulcowy, olej silnikow, świece. Coś jeszcze byście dorzucili?
Olej Motul, Millers, Penrite - są droższe ale odwdzięczą się później :)
@n_____S: fiat punto 1
@kokus: filtr oljeu wybrałem knecht, powietrza bosch, kabiny filtron k1034, olej mam GM wlany i taki zostawię
z temperaturą nic się nie dzieje, w zimie nie było problemu, płynu nie ubywa, nie wymieniam na razie. Przed zimą odessałem trochę i był rdzawo-pomarańczowy ( ͡° ʖ̯ ͡°) przeraziło mnie to ale obserwowałem całą zimę i nic się
za GM nie jestem - olej raczej z tych niskiej półki, chociaż jak ktoś regularnie wymienia to jest ok.
@kokus: auto jeździ max do 3k obr i 120kmh, przebieg roczny 12k km, GM chyba wystarczy :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
mi chodzi dokładnie o 10w40, nie widzę sensu płacić więcej niż 50zł brutto za 5l oleju do punto1
@kmds: bierz najtańsze filtry i potraktuj Filtrona jako górną granicę. Świece praktycznie bez znaczenia jeśli chodzi o producenta. Bierz najtańsze przeznaczone do twojego samochodu. Co do oleju, odpuść sobie Orlen czy inny Lotos albo jakieś marketowe niewiadomego pochodzenia. Zalej Mobil albo GM - taki zalecany przez producenta. Zaoszczędzone pieniądze przeznacz na coś innego ;)