Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał do czego prowadzi popieranie #lewackalogika W imię postępu i tolerancji nastąpi segregacja rasowa. Chichot historii

@kamien23: Przecież to organizują czarni studenci za własne pieniądze, jako dodatkowy event do głównej ceremonii.
  • Odpowiedz
  • 0
@kamien23
1. Nie myl, tytanie intelektu, neuropy z pomylonym ruchem SJW.
2. Akurat u #4konserwy jest sporo ludzi którzy chcieliby żeby segregacja wróciła więc zdaje mi się że dość słaby punkt zaczepienia sobie wybrałeś
  • Odpowiedz
@Ofacet: 1. akurat w #neuropa jest mnóstwo pomylenców którzy nie widzą związku miedzy islamem a terroryzmem albo twierdzą że żyją w państwie totalitarnym albo mówią że uchodźcy bas ubogacą...
2. Potrzebne będzie jakieś źrodlo do tak śmiałego zarzutu. Pokaż mi te "sporo" konserw którym marzy się segregacja rasowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazneuropy
  • Odpowiedz
akurat w #neuropa jest mnóstwo pomylenców którzy nie widzą związku miedzy islamem a terroryzmem albo twierdzą że żyją w państwie totalitarnym albo mówią że uchodźcy bas ubogacą...

@kamien23: A to ciekawe, podaj proszę jakieś komentarze które by to popierały :)

2. Potrzebne będzie jakieś źrodlo do tak śmiałego zarzutu. Pokaż mi te "sporo" konserw którym marzy się segregacja rasowa ( ͡°
  • Odpowiedz
Po 1. Owszem, mamy grupy rasowe w Polsce, nieliczne ale są.
Po 2. Mówię o komentarzach dotyczących sytuacji poza granicami Polski. Nie wewnątrz.

@Ofacet: Ad1: i ktos ma z tym w Polsce jakiś realny problem poza promilem osób? (i nie mowię tu o #4konserwy tylko o ludziach którzy rzeczywiście sa negatywnie nastawieni do ludzi innych ras którzy chcieliby podjąć jakieś kroki przeciwko ludziom innych ras)
Ad2: aha, czyli
  • Odpowiedz