Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie oglądam filmów i seriali (z jednym wyjątkiem). Po prostu kompletnie mnie to nie interesuje, pewnie też z tego powodu że wiem jak wygląda montaż materiału video. Nie oglądam też 'popularnych' programów w tv typu milionerzy, gwiazdy na lodzie, w ogrodzie i tego typu. To samo na YT, kanały typu faza i inne tego typu mnie nudzą
Z tego co wiem z doświadczenia, znajomych itp. sporo randek gdzie #rozowepaski przychodzą do domu zacznyna się w stylu netflix & chill, oglądają jakieś inne VODy czy idą do kina.
A ja wolę iść na spacer, rower, porobić coś aktywnie, gdzieś pojechać, Kompletnie nie wiem jak się zachować jak przyjdzie do mnie dziewczyna. Nawet nie wiem jakie seriale/filmy są popularne

Lepiej być sobą, czy odpalić cokolwiek i udawać że się dobrze bawie? Albo jeszcze jakiś inny pomysł? Co myślicie?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 11
@AnonimoweMirkoWyznania: Również nie interesują mnie zupełnie seriale amerykańskie, ani losy fikcyjnych rodzin w polskich stacjach telewizyjnych, większość polskich celebrytów serialowych jest mi zupełnie nieznana, tak samo jak obsady z "Tańca z Gwiazdami" i innych tego typu programów ( ͡° ʖ̯ ͡°) bardzo ciężko jest mi się odnaleźć w rzeczywistości, gdzie niczego nie oglądam, nikogo nie znam, kompletnie nie obchodzi mnie co było w ostatnim odcinku tego i
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli chcesz poruchać to weź pod uwagę to co napiszę. Nie jestem ekspertem, pisze to co wydaje mi się może ci pomóc.

-Nie dawaj po sobie poznać, że gardzisz jej rozrywką - filmy i seriale. Obaj wiemy, że jest to nędzna forma rozrywki dla robactwa, ale jeżeli chcesz się zrealizować z uśmiechem na ustach włącz coś co zostało wyreżyserowane przez Woodiego Alena. Wcześniej oczywiśćie wejdź na imdb oraz wikipedie w
@AnonimoweMirkoWyznania: sprawa wygląda prosto - jeżeli dobrze Ci z tym kim jesteś, to bądź sobą i szukaj kogoś, kto też będzie Cię lubił takiego jakim jesteś, bo udawania pod inną osobą nie może się skończyć dobrze w dłuższej perspektywie czasu - prędzej czy później zaczniesz się męczyć udawaniem, albo ona zobaczy że udajesz.
A jeśli Ci źle z tym jaki jesteś to już grubszy sztapel i temat na inną dyskusję ;)
@AnonimoweMirkoWyznania: Zawsze możecie znaleźć jakiś serial/film o tematyce, która spodoba się wam obojgu. Poszukaj czegoś na filmwebie, popytaj dziewczynę co lubi, co ci poleca i takie tam. Baza filmów i seriali nie opiera się jedynie na trudnych sprawach i komediach romantycznych. Na pewno znajdziesz coś dla siebie, może jakiś dobry thriller... albo film "Bez hamulców" mógłby ci się spodobać ;)