Aktywne Wpisy
Sigfried +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
#zwiazki #logikarozowychpaskow
sprawdzę i dam Ci znać
Komentarz usunięty przez autora
Albo pisz baity w wiekszym odstepie czasu :P
Laska Cie nie interesuje jako czlowiek, co sam przyznales w poprzednim poscie. Jest dla Ciebie narzedziem do zaspokojenia popedu.
podejrzewam, ze w zwiazku z tym mozesz niewystarczajaco interesowac sie tym, co ona czuje - i nie chodzi tu tylko o psychike.
Jesli sie zapiera, znaczy, ze ja boli - czyli nie jesy wystarczajaco podniecona i nakrecona, chocby z tego powodu, ze nie jest dla Ciebie partnerka w