Wpis z mikrobloga

@barto125: Jeśli możesz podać to jaki masz wzrost i jaki rozmiar roweru dobrales. Jak sie sprawdza poza szosa? Jak oceniasz jakość wykonania? I moze jak go uzywasz, czy nadaje sie na jakieś "dluzsze" wyjazdy (30km+ ;p)
  • Odpowiedz
@AdekJadek: 183 i L jest ok, XL - za duży nacisk na nadgarstki miałem.
Dopóki ziemia jest twarda jest ok, w piasku nie daje rady - cienkie opony.
Co do jakości wykonania, nie mam zastrzeżeń, co do dłuższych wypadów ciężko mi powiedzieć, zrobiłem raz 40 - 60% asfalt, reszta las i dał radę.
Używam pół na pół.
  • Odpowiedz
@Angel_of_death: Mierzyłem 500, bo na olx był za śmieszne pieniądze, ale xl niestety za duży się okazał, kupiłem 100 - głównie dlatego że nada się też w teren, czasem brakuje przednich, mam w planach założenie czegoś w stylu 34-52, bo teraz mam 48 chyba i jednak trochę małe prędkości się osiąga, a przy podjazdach brakuje lżejszego biegu.
  • Odpowiedz
@eRlak: Niestety w tym sensie, że nie będę w stanie wypowiedzieć się na temat 100. Zależy jak chcesz jeździć ja bym chyba nie brał ani 100 ani 300 (chyba że ta 300 w dobrej cenie).
  • Odpowiedz
@grajek91: Ja dopiero chce zaczac i w praktyce sprawdzic swoje zapalenie. Ta 300 wystawiona za 850, mysle ze do negocjacji ale okazala sie za mnie za duza i tak (rozmiar 60 a ja mam raptem 178 cm)
  • Odpowiedz