Wpis z mikrobloga

@Zapaczony: tl;dr egipcjanie to zwykłe k---y i na roksie nawet znajdziesz porządniejsze bo przynajmniej nie mowia ci ze cie kochaja zeby wyciagnac z ciebie hajs tylko graja z toba w otwarte karty
  • Odpowiedz
@qluch: Przypomina mi się od razu jakiś dokument o jakieś wiosce w Polsce, gdzie była jakaś dyskoteka. Kojarzysz?

Edit: Znalałem ,,Czekając na sobotę". Jak to obejrzysz, to uwierzysz że tacy ludzie żyją naprawdę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapaczony - @qluch: Przypomina mi się od razu jakiś dokument o jakieś wiosce w Polsce...
  • Odpowiedz
mogą legalnie uprawiać s--s z 14-letnimi europejkami.

To nie możliwe, aby egipcjanin poślubił europejkę, bo nigdy nie spotkali dziewicy z europy a ich prawdziwa żona musi być dziewicą. To dla nich ważne, żeby ich żona była czysta.

@Zapaczony: szach mat egipcjaninie, jak przekręcił jej gwint no to chyba może być jego żoną?
  • Odpowiedz
@wiecejnizjednozwierze: Mężczyźni są płcią silną, zdobywcami. Praktycznie mogą być ojcem tysiąca dzieci i więcej na całej kuli ziemskiej. Idą w ilość. Kobieta jest przedstawicielką płci słabszej, raz zapłodniona musi pod sercem nosić przez 9 miesięcy drugie życie, ona nie może być matką tysiąca dzieci, musi iść w jakość.

To turystki są k-----i, a nie ci faceci którzy bzikają naiwniaczki z Europy. W każdym nadmorskim regionie młodzi mężczyźni bzikają turystki, którym
  • Odpowiedz
@januszniepije: xD nawet nie bede na to odpowiadac bo widze ze osobnik z malutkim móżczkiem czujacy sie lepiej tylko dlatego ze cos mu dynda pomiedzy nogami i mysli ze ma z tego tytułu jakiekolwiek przywileje xDD to wrzucam od razu na czarno zebym w przyszlosci nie czytała takich bzdur o zdobywcach (xDDD)
  • Odpowiedz