Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Tuff tak bo wzmacniają Twoje libido, mniemanie o sobie, odwagę, otwartość. Co w tym złego :) nadwyżka testosteronu zawsze spoko :p
  • Odpowiedz
@Tuff: Zdecydowanie, nie trzeba sobie zaraz zdrowia psuć - wystarczy podwyższyć teścia a już czujesz się po prostu lepiej. Na prawdę żadna filozofia i konsekwencje.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Tuff aż sobie chyba zrobię shota (bo teść leży z poprzednich lat), bo jestem ostatnio zniszczony rozstaniem, bez życia.. przyda się jakiś boost. Takie tam żale...
  • Odpowiedz
@equu: chyba nie mam siły i zdrowia na takie eksperymenty, za stary na to jestem. Mimo wszystko dzięki za radę. Może mi się kiedyś odwidzi.
No i korzystaj z chwili wolności ;-) zrób coś szalonego
  • Odpowiedz
@Tuff: Jeśli faktycznie "za stary" to będzie to dopiero prawdziwy strzał w dziesiątkę for sure, poczytaj! Powodzonka :) I wiesz co, zrobię coś szalonego i pomoże mi w tym to o czym pisałem. Bo brakuje mi odwagi na jakieś poważne szaleństwa/zmiany miejsca zamieszkania! Pozdro jeszcze raz. Edit: tak myślę, że to takie proste jak czuje się pewnie i "najlepiej" ze sobą.
  • Odpowiedz
@equu: trzy razy zmieniałem miejsce zamieszkania zostawiając wszystko za sobą. Chyba nic tak nie oczyszcza :-) powodzenia!
  • Odpowiedz