Aktywne Wpisy

Treda +334

Saeglopur +635
Zgłosiłem w Fiskars to co polskie cwaniaczki managerskie robią w fabryce w Polsce. Taka januszerka rujnuje ich marke i jest pogardą nie tylko wobec pracowników. Klient Fiskarsa nie szuka najniższej ceny i nigdy nie chce żeby produkty powstawały w warunkach współczesnego niewolnictwa.
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
źródło: obraz
Pobierz

Chodził dzisiaj, a raczej z---------ł po mojej chacie. Szybki skubaniec, całą kartkę A4 w sekundę przebiega xD
W spoczynku rozstawia odnóża bardzo daleko od odwłoku, jak się bliżej przyjrzy to widać brązowo-czarne paski na odnóżach, na zdjęciach chyba słabo to widać. Włożyłem go do pudełka po ciastkach i zajada się okruchami
(ʘ‿ʘ) Jest też mocno wystraszony, bo każdy ruch niedaleko niego kończy się tym że ściąga odnóża do siebie i podnosi dwa przednie.
To jest mały kątnik? Za okno go wypuścić na parapet, czy gdzieś w trawę na podwórko?
#pajaki
źródło: comment_BUyYoclFCM1kX56UwnFpFAnUwHOMAs8O.jpg
Pobierz