Wpis z mikrobloga

• 331
Współczuję tym co mają matury. Większy stres niż jest to warte xD
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@medykydem: Mnie to najbardziej stresuje ze ktoś się na Mirko p-------e ze spamuję maturami i kogo to obchodzi XD Ale maturzyści rok, dwa i trzy lata temu spamowali mnie, to teraz moja kolej. Ech, krąg życia.
  • Odpowiedz
@medykydem: Matury są tak proste że nawet nie ma co się stresować. Po to są próbne żeby człowiek sobie zdał sprawę z tego jaki to jest żart i się nie katował nauką.
  • Odpowiedz
@medykydem czym tu się stresować jak z reguły matury wyglądają tak samo, szczególnie te z przedmiotów ścisłych. Robisz matury poprzednich roczników i jesteś ustawiony :D
  • Odpowiedz
@Shatter: Ustna się tylko wydaje straszna. U nas rocznik wcześniej był gość który miał straszne problemy z tego typu występami, jąkał się, wszedł na salę, powiedział dwa czy trzy zdania i wyszedł, przekonany, że już nie zdał. A go naciągnęli na te 30%.
  • Odpowiedz
stresują się bo jeszcze wierzą w to że mogą zostać kimś xD

@diversion876: moja polonistka mówiła mi że mam się uczyć żeby zostać kimś, zapytałem a po co i zamilkła xD
Szkoda że poprzednia poszła na emeryturę, tamta by mi odpowiedziała bo była taką filozofką, a ta była poetką, niedociekliwy umysł :(

Jakoś dążenie "bycia kimś" mnie nie interesowało, wydawało mi się zarozumiałe.
  • Odpowiedz