Aktywne Wpisy
DavyX +740
#titanic #filmy #kino #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu (chyba)
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
Xolan +12
już mi się nie chce z moją uprawiać seksu, żeby do czegoś doszło to zawsze musi być wieczorem, wino, kolacja gra wstępna plus jeszcze muszę wypełniać obowiązki domowe bo inaczej jest "zmęczona"
odechciewa mi się czasem ... to normalne? mieszkamy 4 miesiące a jesteśmy około rok
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
odechciewa mi się czasem ... to normalne? mieszkamy 4 miesiące a jesteśmy około rok
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#pytaniedoeksperta #blender #grafika3d
Dlaczego nie mam nigdzie klatek animacji? Ani na osi czasu, ani w dope sheet ani w anim graph. Po zmianie rotacji kości i przypisaniu jej do klatki Blender ją ignoruje. O co tutaj chodzi?