Wpis z mikrobloga

Mam dobrą wiadomość dla wszystkich, którzy śledzą mój kurs programowania - zdecydowałem, że otrzyma on 8 dodatkowych odcinków, czyli łącznie 24, a nie skończy się na 16 jak pierwotnie zakładałem. Tutaj wpis co spowodowało tę decyzję ale w dużym skrócie chcę sensownie przekazać to co zaplanowałem (jest tego dość sporo). Nie lubię robić rzeczy na pół gwizdka i muszę dokończyć sensownie to co zacząłem (chociaż pewnie i tak nie wyrobię się ze wszystkim), w związku z czym trzeba przygotować więcej materiału :).

#programowanie #programista15k #programujzwykopem #naukaprogramowania #informatyka #dotnet #dotnetnews #csharp #spetz
  • 21
@UberWygryw: na smartfonie nie.

@bopazyn: będziemy powoli spinać w całość szeroko pojętą logikę biznesową, dokładać kolejne elementy infrastruktury (cache, logowanie itp.), a pod koniec jeszcze się podepnie bazę danych :).
@spetz: kiedyś trochę programowałem, z powodów prywatnych miałem 2 letnią przerwę od kodzenia. Robisz bardzo dobre materiały, dzięki którym mogę odświeżyć sobie wiedzę z .net'a. Zamierzam znaleźć pracę w tym kierunku. Do tego masz tak samo jak ja zamiłowanie do ciężarów. Jestem twoim fanem ( )