Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Od pewnego czasu zastanawiam się nad realizacją fantazji erotycznej. Zanim jednak uprzedzicie się co do typu, proszę o zrozumienie. Marzy mi się prymitywny i dziki #seks podczas którego mógłbym poniżać i poniewierać dziewczynę. Krótko mówiąc chciałbym, aby poczuła się jak szmacisko i worek na sp...rmę. Tak dobrze przeczytaliście i sam zastanawiam się skąd taka chora fantazja. Czy mam kogoś z kim mógłbym zrealizować moje nazwijmy to "marzenie"? Niestety nie aczkolwiek w pracy znam pewną dziewczynę, która byłaby do tego idealna. Cicha, przeciętna szara myszka, nigdy nie ma własnego zdania, ciągle wydaje się być "przestraszona" i brak jej asertywności. Myślę, że gdybym zaproponował jej spotkanie, a może lepiej - randkę z kolacją i wizytą u mnie na noc zgodziłaby się. No i tak siedzę z piwkiem w ręku i zastanawiam się czy mówić czy nie. Przypuszczam, że dla niej byłaby to zdecydowanie atrakcja zwłaszcza, że w pracy nie dostaje żadnej atencji i z tego co wiem, jest samotna. Trochę taki #przegryw wykopek w wersji żeńskiej. Z urody takie 5/10 ani brzydka ani ładna, no przeciętna. Jak myślicie zaproponować czy szukać gdzieś indziej - jak tak to gdzie? Z dziwką nie wiem czy bym się zrajcować, bo jednak dziwka to dziwka wiecie o co kaman.
Tak w ogóle lubicie takie szare myszki czy wolicie dynamiczniejsze dziewczyny? Ja generalnie wolę te dynamiczniejsze jednak takie lubią ostry seks więc nici z prymitywizmu i poniżenia, przynajmniej tak mi się zdaje.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98
  • 7
AnonRadzi: Najprawdopodobniej jesteś Sadystą, przynajmniej mi pasuje ten opis od sadysty. Ciężko ci będzie od tak namówić nawet brzydką - jeżeli jest normikiem musi się tym albo bardzo zdesperowana, albo musiałaby być cholernie tolerancyjna,a najlepiej jakby też się tym interesowała tylko, że od strony masochizmu. Oczywiście tego raczej nie wybadasz bez chociażby pośredniego wypytania, jak chcesz to spróbuj, ale wątpię, że się to uda. Najłatwiej będzie na forach o profilu BDSM