Aktywne Wpisy
przeczki +165
portki_z_serem +1160
Jadę.
Sam, bo nie udało mi się zmobilizować znajomych. Ale jadę. Z drugiej strony - wszyscy pasażerowie tego autobusu jadą w tym samym celu. Do zobaczenia w stolicy.
#marsz #warszawa #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu
Sam, bo nie udało mi się zmobilizować znajomych. Ale jadę. Z drugiej strony - wszyscy pasażerowie tego autobusu jadą w tym samym celu. Do zobaczenia w stolicy.
#marsz #warszawa #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu
Od pewnego czasu zastanawiam się nad realizacją fantazji erotycznej. Zanim jednak uprzedzicie się co do typu, proszę o zrozumienie. Marzy mi się prymitywny i dziki #seks podczas którego mógłbym poniżać i poniewierać dziewczynę. Krótko mówiąc chciałbym, aby poczuła się jak szmacisko i worek na sp...rmę. Tak dobrze przeczytaliście i sam zastanawiam się skąd taka chora fantazja. Czy mam kogoś z kim mógłbym zrealizować moje nazwijmy to "marzenie"? Niestety nie aczkolwiek w pracy znam pewną dziewczynę, która byłaby do tego idealna. Cicha, przeciętna szara myszka, nigdy nie ma własnego zdania, ciągle wydaje się być "przestraszona" i brak jej asertywności. Myślę, że gdybym zaproponował jej spotkanie, a może lepiej - randkę z kolacją i wizytą u mnie na noc zgodziłaby się. No i tak siedzę z piwkiem w ręku i zastanawiam się czy mówić czy nie. Przypuszczam, że dla niej byłaby to zdecydowanie atrakcja zwłaszcza, że w pracy nie dostaje żadnej atencji i z tego co wiem, jest samotna. Trochę taki #przegryw wykopek w wersji żeńskiej. Z urody takie 5/10 ani brzydka ani ładna, no przeciętna. Jak myślicie zaproponować czy szukać gdzieś indziej - jak tak to gdzie? Z dziwką nie wiem czy bym się zrajcować, bo jednak dziwka to dziwka wiecie o co kaman.
Tak w ogóle lubicie takie szare myszki czy wolicie dynamiczniejsze dziewczyny? Ja generalnie wolę te dynamiczniejsze jednak takie lubią ostry seks więc nici z prymitywizmu i poniżenia, przynajmniej tak mi się zdaje.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98