Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

Melkovva_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mining, kopanie kryptowalut...
PoW - Proof of Work, czyli wydobywanie kryptowaluty mocą obliczeniową koparek wykorzystując do tego energię elektryczną
PoS - Proof od Stake, czyli wydobywanie kryptowaluty w oparciu tylko o ilość posiadanych monet na portfelu
sPoD - delegated Proof of Stake, nieco bardziej skomplikowany, ale bardzo ciekawy system.. wykorzystywany m.in. w kryptowalucie BitShares 2.0
Tak więc trochę wiedzy na dzisiaj dla Was! :)
#kryptowaluty #mining