Wpis z mikrobloga

Macie ostateczny dowód na to jak kobiety postrzegają mężczyzn:

https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/57lila/women_treat_handsome_guys_like_kings/

W skrócie, kobiety zwracają uwagę tylko na najatrakcyjniejszych facetów a całą resztę traktują jak śmieci. Taka jest prawda. Może kiedyś doczekamy czasów w których tak nie będzie.

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kobiety zwracają uwagę tylko na najatrakcyjniejszych facetów a całą resztę traktują jak śmieci.

@rybsonk: Czyli kolejny wpis pod tytułem "żadna mnie nie chce, to wina wszystkich tylko nie moja" Ehh.
  • Odpowiedz
@rybsonk: to bierze się głównie z tego że faceci często grają na kilku frontach więc takie 20% facetów jest w stanie kręcić z 60% kobiet a reszta czeka na wymarzonego
  • Odpowiedz
@rybsonk: jeśli jesteś lamusem zajmującym się czytaniem mechanizmów kobiet i usprawiedliwiasz tym brak jakiegokolwiek powodzenia u nich to się nie dziw, że ruchasz własną rękę. Co kobieta to reguła. Nieraz widziałem zajebistą laskę z nerdem, który nie był bogaty, wysportowany ani wysoki, więc jednak do d--y ten twój artykuł.
  • Odpowiedz
@rybsonk byłem ostatnio w klubie, rzadko juz chodze i podchodzily wlasnie do mnie jakies niewiasty i zagadywaly. Podobasz sie mojej siostrze, fajne buty, skad jestes itp. Fajne uczucie, polecam mocno.
  • Odpowiedz
@rybsonk: Ale jaki to jest niby dowód? Zwykły tekst, bez podanych żadnych źródeł, badań, nie ma tam nawet choćby jednego nędznego dowodu anegdotycznego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ten tekst to po prostu czyjaś opinia na ten temat, a ile w tej opinii jest słuszności pominę milczeniem.
  • Odpowiedz