Aktywne Wpisy
Fanatyk_Wedkarstwa +1774
Jak tam wykopki sie bawicie na pisowskim portalu?
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD
wykop +78
Już zauważyliście? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiemy, wiemy - zauważyliście! Wykop doczekał się nowej odsłony! Przebudowaliśmy niemal wszystko, a o najważniejszych zmianach dowiecie się ze znalezska: https://wykop.pl/link/6986551/calkowicie-nowa-wersja-serwisu-sprawdz-co-zmienilismy-na-wykopie
Dajcie znać w komentarzach, jakie zmiany najbardziej się Wam podobają? (ʘ‿ʘ)
#nowywykop #wykop #ciekawostki #internet #polska
Wiemy, wiemy - zauważyliście! Wykop doczekał się nowej odsłony! Przebudowaliśmy niemal wszystko, a o najważniejszych zmianach dowiecie się ze znalezska: https://wykop.pl/link/6986551/calkowicie-nowa-wersja-serwisu-sprawdz-co-zmienilismy-na-wykopie
Dajcie znać w komentarzach, jakie zmiany najbardziej się Wam podobają? (ʘ‿ʘ)
#nowywykop #wykop #ciekawostki #internet #polska
w sumie to jestem początkujący
3-4 treningi/tyg
pod siłę w 4 podstawowych bojach, #!$%@?ć resztę
raczej sztanga>hantle
okolice 5 powtórzeń najprzyjemniej mi idą
ćwiczenia które muszą być: martwe klasyki, sumo(na "lekko"), martwe na prostyhc, siady przód, siady tył, ohp, wiosło patykiem, podciąganie, płaska patykiem, skos+ patykiem
robiłem 5x5 przez pół roku i nuda
mam problem z biodrami, więc fajnie by było żeby dołożyć jakieś cwiczenia na stabilizację(wykroki, zakroki, goblery???)
pusz pull nogi? a może coś innego
jak to tygodniowo miało by wyglądać?
pusz-przerwa-nogi-przerwa-pull-przerwa i od nowa,
czy #!$%@? w np nogi: fronty, zwykłe, martwy na prostych z czymś pod palcami to nie za dużo na 5 powtórzeń
czy powiedzmy było by lepiej fronty 4x8-10, siady tył 4x3-5, rumun 4x6-8 plus łydki na #!$%@? xD
#mikrokoksy #silownia