@inspektor_erektor: Da się tam jakoś normalnie wejść i pooglądać, czy trzeba jakieś specjalne zaproszenie? Do Myślenic się nie wybieram, ale może kiedyś
@nightrain: my byliśmy z akcji "12 bohater", można tam było kupić taką wycieczkę do bazy, zaprosili nas na dzisiaj. a tak ogólnie to może być ciężko, do samego budynku raczej nie wpuszczają ludzi z zewnątrz, można co najwyżej załatwić jakieś autografy na parkingu
@nightrain: dało się, jak piłkarze schodzili z treningu to zatrzymali się i spokojnie można było z każdym pogadać, zrobić zdjęcie czy wziąć autograf, a wcześniej pan Krzoska oprowadził grupę (ok. 10-15 osób) po całym budynku. ogólnie bardzo pozytywnie
@inspektor_erektor: jeżeli rozmawiałeś z nowymi nabytkami to daj znać ;) Valencia i Echavaria trzymają się z boku? Jak wyglada taki zwykły trening naszej drużyny? Nastroje?
@Latoszek: nie zauważyłem, żeby ktokolwiek trzymał się z boku, a nowi Kolumbijczycy mega sympatyczni, zwłaszcza Cristian ( ͡°͜ʖ͡°) no i Arek Głowacki bardzo w porzo. a w ramach treningu była m. in. gierka 2v2 z testowanymi różnymi wariantami rozegrania akcji
@SpiderFYM: Wiesz co ja nie robiłem zdjęć za bardzo... Mam może ze 4, chcesz to wrzucę :) Najważniejsze jest to, że mam koszulkę z autografami ;) W sumie bardzo fajna sprawa, sympatyczni goście, bardzo komunikatywni. Jedynie co to Zdenek miał chyba zły humor, ale autograf dał i zbił piątkę ;) Może @inspektor_erektor potwierdzi :P Najlepiej rozmawiało mi się z Rafałem Pietrzakiem, Arkadiuszem Głowackim i Maćkiem Sadlokiem.
źródło: comment_T540kMzd0t1zRbuG1tEkG1LmafXoKyf3.jpg
Pobierz