Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Slowem wstępu: moja mama wrzucila na fejsa krotki filmik jak bawie sie z moimi malymi siostrzenicami, w tle na stole widac zabawki jednej z nich, miedzy innymi klocki magnetyczne takie jak na pic rel, z czego kilka leży luzem w okraglym pojemniku a czesc obok na stole.
No i tesciowa mojej siostry pisze komentarz "czy ten papieros to nie szkodzi?" - atak byl skierowany we mnie bo jestem praktycznie jedyna osoba w najblizszej rodzinie ktora pali. I ok, można sie pomylic i pomyslec ze to faktycznie leżał niedopałek w popielniczce ale sugerowanie, ze pale przy dzieciach, zwlaszcza w pomieszczeniu i w dodatku zostawiam p-------y/niedopalki w zasiegu rąk dzieci (pudelko lezalo kilka cm od siostrzenicy bo sie nim bawila) bylo bardzo nie na miejscu ( ͡° ʖ̯ ͡°) znam tą kobietę osobiscie bo sila rzeczy spotykamy sie na imprezach rodzinnych ale nie wchodzimy sobie w droge i kompletnie nie rozumiem co ona do mnie ma ;/
ale na pewno coś jest na rzeczy bo nawet moja mama mi na pw skomentowala ze jak sie chce psa uderzyc to kij sie znajdzie...
#zalesie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #truestory #w---w
@Arachnofob: nie no w szkole to zawsze dzieciaki na solowki ida... please. zazwyczaj zaczepiaja w grupach bo sie czuja pewniej
@Arachnofob: to bylo jeszcze na starym koncie, nie chce mi sie szukac
@MangoZjem: kisne xD
i kto tu odpowiada na to co mu wygodne
http://www.wykop.pl/wpis/22793559/wczoraj-wywiazala-sie-pod-wpisem-na-ktoryms-amw-ci/
@nama jesli Cie interesuje :) duzo komentarzy ale skupiaj sie na konwersacjach z Arachnofobem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MangoZjem: przeczytałem całość
TOP KEK
@Arachnofob: a na co Ci nie odpowiedzialem?
#logikarozowychpaskow
@Arachnofob: ale czego? bo troche tych komentarzy juz jest. wylistuj mi wszystko jak debilowi bo serio sie pogubilam....