Wpis z mikrobloga

W-------m sie na zlosliwosc tesciowej mojej siostry....
Slowem wstępu: moja mama wrzucila na fejsa krotki filmik jak bawie sie z moimi malymi siostrzenicami, w tle na stole widac zabawki jednej z nich, miedzy innymi klocki magnetyczne takie jak na pic rel, z czego kilka leży luzem w okraglym pojemniku a czesc obok na stole.
No i tesciowa mojej siostry pisze komentarz "czy ten papieros to nie szkodzi?" - atak byl skierowany we mnie bo jestem praktycznie jedyna osoba w najblizszej rodzinie ktora pali. I ok, można sie pomylic i pomyslec ze to faktycznie leżał niedopałek w popielniczce ale sugerowanie, ze pale przy dzieciach, zwlaszcza w pomieszczeniu i w dodatku zostawiam p-------y/niedopalki w zasiegu rąk dzieci (pudelko lezalo kilka cm od siostrzenicy bo sie nim bawila) bylo bardzo nie na miejscu ( ͡° ʖ̯ ͡°) znam tą kobietę osobiscie bo sila rzeczy spotykamy sie na imprezach rodzinnych ale nie wchodzimy sobie w droge i kompletnie nie rozumiem co ona do mnie ma ;/
ale na pewno coś jest na rzeczy bo nawet moja mama mi na pw skomentowala ze jak sie chce psa uderzyc to kij sie znajdzie...
#zalesie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #truestory #w---w
MangoZjem - W-------m sie na zlosliwosc tesciowej mojej siostry....
Slowem wstępu: m...

źródło: comment_neKJrfq0EN00gEPRV51BK4EtarMvieVy.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak jest 4 na jednego to nie jest bójka tylko napad to raz

@Arachnofob: nie no w szkole to zawsze dzieciaki na solowki ida... please. zazwyczaj zaczepiaja w grupach bo sie czuja pewniej

pare razy? w 2 tygodnie? podaj linka

@Arachnofob: to bylo jeszcze na starym koncie, nie chce mi sie szukac
  • Odpowiedz