Aktywne Wpisy

Teuvo +249
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +109
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski

W jaką krypotowalutę najlepiej aktualnie zainwestowac 5000 zł ? Kiedyś tyle zainwestowałem w btc i opłaciło sie bardzo . Może #ethereum ?
@BillyB: Musisz wiedzieć, że problem z ZEC polega na tym iż ten coin jest dosyć świrzy więc też obarczony jest sporą inflacją. Jednak jego ma też być tak jak BTC ok 21 mln. Jedno jest pewne, kiedyś będzie bardzo wartościowy mając takie plecy jak DARPA. Przy nim ETH to popierdółka (w supie ETH to w ogóle popierdółka dla naiwnych). Kiedyś @kryptopomocnik udostępnił dobry materiał na jego temat:
http://www.wykop.pl/wpis/22385377/czesc-z-przyjemnoscia-oglaszam-ze-opis-kryptowalut/
Jeżeli chodzi o Zcash to jest tutaj: https://kryptopomocnik.pl/opis-zcash-zec/
dostępne jeszcze nem, monero, dash, lisk, niedługo także golem, waves, bts, eth itd
DCR, Strat, GNT = większe ryzyko (ale projekty raczej poważne)
UBQ, PIVX, GAM, może MUE i GRS = mniej znane projekty z Bittrexa z dużym potencjałem i solidnymi ekipami
XEM, ARK, EDG = nie znam szczegółów, ale dość często się pojawiają na twitterze. Warto poszukać o nich informacji i się zastanowić.
Pamiętaj o DYOR - nie traktuj