Aktywne Wpisy
WielkiNos +754
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WielkiNos +390
Czaicie, że lewacy są tak niedouczeni, że nie ogarnęli jeszcze, że pocisk porusza się szybciej niż dźwięk?
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
Poznałem tu mnóstwo fajnych ludzi, dziękuję za wspólne mirkowanie. Przepraszam tych, których irytowałem. Mam trochę żal do administracji za to, że winę zrzucili na ofiary i żal do tych, którzy nie potrafili uszanować mojej prywatności, kiedy wyciekło hasło. Ale już trudno.
W pewnym momencie dobiłem do 800 subów, to świetny wynik. Mam nadzieję, że czasem moje głupie żarty poprawiały komuś humor. Nie żałuję spędzonego tu czasu.
Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować może to zrobić przez mojego fejsika - www.facebook.com/wujaandzej tam nadal będę aktywny.
Proszę @Moderacja żebyście skasowali moje oryginalne konto, skoro nie mogę go odzyskać.
No i tyle. Tak wygląda koniec.
#gownowpis #nadtag #wujaandzej
ps i tak wrócisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednym słowem Żegnaj (╥﹏╥)
@WujaAndzej2: jak tooo? :<
to pisz do nich na kontak albo coś, zrób coś wuja pls, wróć
@WujaAndzej2: aaa, no to pewnie trzeba poczekać na odpowiedź, bo oni nie odpisują szybko
oni długo odpisują
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
pzdr