Aktywne Wpisy

mirko_anonim +45
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły

mickpl +795
Ociepanie, takiego epickiego starcia na tagu dawno nie było XD Mirek kręci aferę, że go deweloper oszukał. No i wychodzi, że trochę oszukał. Deweloper odpisuje, że mirek kupił mieszkanie na flipa i od razu wystawił drożej, mamy screeny. Mało? Otóż inne mirki szukają i znajdują, że mirek fliper jest jeszcze dodatkowo innym deweloperem.
deweloper deweloperowi deweloperem XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #deweloperka #afera
deweloper deweloperowi deweloperem XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #deweloperka #afera

Poznałem tu mnóstwo fajnych ludzi, dziękuję za wspólne mirkowanie. Przepraszam tych, których irytowałem. Mam trochę żal do administracji za to, że winę zrzucili na ofiary i żal do tych, którzy nie potrafili uszanować mojej prywatności, kiedy wyciekło hasło. Ale już trudno.
W pewnym momencie dobiłem do 800 subów, to świetny wynik. Mam nadzieję, że czasem moje głupie żarty poprawiały komuś humor. Nie żałuję spędzonego tu czasu.
Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować może to zrobić przez mojego fejsika - www.facebook.com/wujaandzej tam nadal będę aktywny.
Proszę @Moderacja żebyście skasowali moje oryginalne konto, skoro nie mogę go odzyskać.
No i tyle. Tak wygląda koniec.
#gownowpis #nadtag #wujaandzej
ps i tak wrócisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednym słowem Żegnaj (╥﹏╥)
@WujaAndzej2: jak tooo? :<
to pisz do nich na kontak albo coś, zrób coś wuja pls, wróć
@WujaAndzej2: aaa, no to pewnie trzeba poczekać na odpowiedź, bo oni nie odpisują szybko
oni długo odpisują
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
pzdr