Aktywne Wpisy
WielkiNos +65
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Uuroboros +349
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
Czy tylko ja czuje się trochę zawiedziony postawą Daniela?
Dostał wielką szanse na nowe, lepsze życie. Ludzie wpłacili mu łącznie coś ponad 30 tysięcy złotych, sam się do tego dołożyłem bo żal mi było chłopaka. Niestety sprawdziło się najgorsze. Kasa poszła na A-----l, u----i i głupkowate zabawy.
Myślałem że zainwestuje ją, zachowa się jak dorosła osoba.
Jego fejm nie będzie trwał wiecznie. Już powolutku dociera do mety.
Jaca przestał pracować, matka Daniela chodzi non stop n----------a, Seba pasożyt czeka na profity, nowe telefony, ubrania od Donejtorów. Daniel stara się wyciągnąć jak najwięcej Kasy od ludzi. Teksty typu: Kupcie nam pizze.. K---a no ludzie bądźmy normalni, dasz człowiekowi palec to w-------i ci rękę. Od dzisiaj nie wspieram tego pana już. Dostał szanse, marnuje ją. Kasa się zaraz skończy i jakie będą tego efekty? Jaca bez roboty, Daniel pójdzie robić na kase w biedronce a Sebix się zmyje bo nie będzie już czuł potrzeby przebywania z Danielem bo nie będzie miał z tego profitu.
Możecie mnie hejtować ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Pozdrawiam.
#danielmagical