Wpis z mikrobloga

1038112 - 102 = 1038010

Oddzielny wpis na porobotnią setkę (nr 14 w 17') w towarzystwie @Kuchasz i oczywiście wichura. Plan był przejechać trasę IC Giga co by za płasko całkiem nie było, ale też bez przesady. Do nawrotki za Nieporaz caaały czas wmordewind. Poźniej już całkiem przyjemnie, choć po środowej walce z wiatrem na wałach podjazdy szły bardzo słabo.
Na zjeździe z Sanki prawie "przejechałem na drugą stronę" po tym jak pani z kangoo postanowiła nie liczyć się z rowerem i wymusić pierwszeństwo... pomimo znaku stop na drodze podporządkowanej (na którym się nie zatrzymała) i bez wahania wzięła łuk prawie do przeciwległego krawężnika jakby tirem się tam składała. Na całe szczęście "zostawiła, bo nie zdążyła dojechać" pół metra w które się wcisnąłem mając pewnie ponad 50 km/h. Podejrzewam, że ruszanie pod górkę przy której był stop nie było jej najmocniejszą stroną, więc postanowiła pominąć ten wysiłek. Szkoda, że mogła w ten bezmyślny sposób kogoś zabić.
Po całej trasie okazało się że tak naprawdę "odprowadzałem" @Kuchasz jadącego do domu, czyli zrobił nawrót na moście Zwierzynieckim i pojechał do Andrychowa ... pod wiatr. Szacun Panie Szacun!

Statystyki:

Dystans: 102 km
Czas: ◷04:01:37
Średnie tempo: 2:21 min/km
Średnia prędkość: 25,44 km/h
Kalorie: 4985 kcal
Średni puls: ❤138bpm
Maksymalny puls: ❤172bpm

W tym tygodniu to już 474km!
#rowerowyrownik #ruszkrakow #100km #rowerowykrakow

Wpis dodany za pomocą tego skryptu

• 6
  • Odpowiedz
@metaxy: podejrzewam że to chwilowo ze względu na Twoją rehab "dzięki" której niektórzy z nas mogli posiedzieć w okolicach lub na "tronie" ;) ale wszystko co dobre się kończy więc za niedługi czas wszystko wróci do "równikowej normy" jeśli chodzi o liderów wszech kategorii.
mimo wszystko...

@38kemor to mój najbliższy cel

brzmi dumnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz