Wpis z mikrobloga

Ale go tam musi rzucać na głodzie po melinie XD

Żadnych pozdrowień jak dotąd nie zrobił, ludzi zablokował ale dalej żebra bo nie ma czym ryja zalać XD Jeszcze grozi i fochy strzela, bo ludzie mu hajsu nie wpłacają XDDD

benc
#bonzo #gonzo #ojciecpijo #zgierskipej #gansterbenc #uszatylump #klejnotmopsu #melin #melina #uszatyrolmops #uszatypigmej #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #polskiyoutube #infodlafanowelo #elo
RzecznikWykopu - Ale go tam musi rzucać na głodzie po melinie XD

Żadnych pozdrowie...

źródło: comment_CfV1PHkvkuTpanhj9kuYazpcbyuATcjQ.jpg

Pobierz
  • 23
To idź mu daj na tego Harnasia

@MyPhilosophy: Właśnie mu daję podbijając mu fejm.

a nie się #!$%@? z niego wyśmiewasz w każdym poście.

@MyPhilosophy: Nigdzie się z niego nie wyśmiewam. Heheszki to nie zbrodnia.

Serio, kogo obchodzi jakiś menel z internetu, który dodatkowo zachowuje się jakby miał porażenie mózgowe?

ale nie obrażaj pan dobre?
RzecznikWykopu - > To idź mu daj na tego Harnasia

@MyPhilosophy: Właśnie mu daję p...

źródło: comment_GVStCGrxRouHHiSDDRTiRBb99xBJZ0yO.jpg

Pobierz
@RzecznikWykopu: Po co zarzucasz tak idiotyczny i żenujący tekst, skoro napisałem o co mi chodzi w komentarzu poprzednim? Chociaż w sumie zrozumiałbym, gdybyś nie był w stanie go pojąć, więc wytłumaczę:

Ciebie jara jakiś bonzo, który robi z siebie idiotę w internecie. Praktycznie tylko ty wrzucasz z nim content na wykop, oczywiście ze swoimi durnymi komentarzami. To jakaś popieprzona, chora fascynacja, przecież każdy zdrowy na umysle człowiek stwierdzi, że to nie
@RzecznikWykopu: weź #!$%@? wypatruj, czy jakiś random patus nie wrzucił przypadkiem nowego filmiku na którym robi z siebie błazna i po obejrzeniu którego poczujesz się lepiej, bo ci się subiektywnie wyda, że jesteś lepszy.

Teraz sobie piszesz gówniane komentarzyki i nawet nie zastanowisz się, że faktycznie mam rację - i co z tego wynika. Gdyby było inaczej to nie byłbyś sobą.