Wpis z mikrobloga

@bombastick: Bartek jest uczulony na orzechy więc snickers i tak odpada a co do Króla Europy to ja już bym wolał średniowiecze i bardzo prosty system podatkowy "kto nie pracuje ten nie je" kiedyś zrobię wpis o tym jak mi socjalizm zabił kolege
  • Odpowiedz
typ obiecywał 3x15 a jak doszedł do władzy to zwiększył vat

@Hamouma: Obiedywał w 2007. W 2008 wjechał kryzys światowy, którego skutki wciąż widać w niektórych krajach. A Polska jako jeden z nielicznych krajów suchą stopą.
  • Odpowiedz
@zooshi: tak,tak oczywiście,jeszcze mi powiedz,że jakby obywatele mieli więcej pieniędzy w kieszeni dzięki niższemu vatowi to "kryzys" zmiótłby nas z powierzchni ziemi.Ja nie grożę ale ostrzegam,jak kiedyś dojdę do władzy to każdy socjalista dostanie dwa dni na bezawaryjne opuszczenie Polski
  • Odpowiedz
@Hamouma: ale Ty wiesz, że 23% VAT nie jest na wszystko? i że stawka 15% na wszystko oznacza, że miałbyś mniej kasy w portfelu? Czy po prostu głupi jesteś?
  • Odpowiedz
@zooshi: wiem,natomiast vat jest stanowczo za duży np na ryby,owoce,mięso czy drewno opałowe,1 góra 2% a nie k---a 7, to samo z ubraniami,kupujesz buty za 600 zeta i zobacz ile kasy z tego idzie na vat
  • Odpowiedz