Wpis z mikrobloga

Do wszystkich fanów Realu: też byście się cieszyli, gdyby to Wasz zespół w dogrywce stracił dwa gole ze spalonych? Zastanówcie się i przynajmniej na jeden wieczór dajcie sobie siana.

#mecz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KonfederatZBaru: Nie cieszę się z tego, lecz z awansu. Styl pozostawił wiele do życzenia, no ale trudno.
Sędziowie są tragiczni, nie chodzi tylko o ten mecz. Widzi to każdy, tylko nie UEFA.
Na Alianz Arena gwizdali pod Bayern.
Jak już mówisz o takich sytuacjach, to bądź obiektywny.
  • Odpowiedz
@mgnm: Trochę tak. Dlatego, że jestem kibicem piłki nożnej (nie Realu, Bayernu, Barcy czy kogo tam jeszcze) i w-----a mnie drukowanie przez sędziów. Każdy się może pomylić, ale k---a, szanujmy się, są granice. Sędziowie s--------i takie ładne widowisko.
  • Odpowiedz
@KonfederatZBaru ja sie tylko odnosze do kibicow barcy, ktorzy to po meczu z psg posali tu poematy, ze sędzia sie moze mylic, ze wszystko bylo ok xd a jak sie ich punktowalo argumentami to pytali, czy boli d--a xdd

Pewnie, jestem kibicem Realu od kilkunastu lat, sedzia dzis dal d--y strasznie. Ogolnie aktualny poziom sedziowania to gowno.
  • Odpowiedz
Ogolnie aktualny poziom sedziowania to gowno.

@mgnm: Niestety. Smutna prawda. Real był w dwumeczu lepszy (tak optycznie, sporo strzałów na bramkę, do tego uber-c-----e zmiany Ancelottiego), ale mu za bardzo nie chciało wpadać. Czy gdyby nie sędzia, to Real by awansował? Może tak, może nie.
  • Odpowiedz