@taki_lary: Kup na Steam i zwróć jeśli źle działa - możesz to zrobić bez problemu jeśli masz przegrane mniej niż 2 godziny. Prościej się nie da. Chyba że koniecznie chce ci się bawić w torrenty, ale cholera wie na ile aktualna wersja jest tam dostępna.
@rzezol: tyle że jak kupie na steam i chciałbym zwrócić to chyba nie odzyskam pieniędzy z powrotem na konto bankowe. Na steam mi się raczej nie przydadzą - nie korzystam. Da sie je jakoś odzyskać bez bawienia się w gifty?
@taki_lary: Odzyskasz - zwracają tam skąd płaciłeś. Jeśli płaciłeś kartą - zwracają na kartę. Potwierdzone info - sam robiłem zwrot. EDIT: A dokładniej - jeśli płaciłeś kartą - masz wybór - zwrot na kartę lub do portfela Steam. Jeśli płaciłeś portfelem - zwrot tylko do portfela. Tutaj więcej informacji: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6695-QIKM-7966
@TheSznikers: O, no to gra gitara ( ͡°͜ʖ͡°) A wiesz może czy można sterować myszką? Na klawiaturze troche słabe czucie, kierownicy kupować nie będę bo na gre dużo czasu nie mam. Grałem kiedyś w ETSa na myszce i grało się całkiem przyjemnie
Niestety, na nieco ponad HD (1366x768) na najniższych ustawieniach, na singlu z 25 przeciwnikami, fps na poziomie 20-25 :/ @TheSznikers skąd podejrzenia że pociągnie na medium/high?
@taki_lary Hmmm no to się nie spodziewalem że AI tyle zabierze FPS. Ja sam próbowałem odpalić AC w takiej samej rozdzialce i na practice śmigało w 60fps na ustawieniach high A łapka miałem słabszego bo gtx660 i jakaś słaba i3
Jest jakaś wersja demonstracyjna/testowa, żeby móc zobaczyć czy laptop pociągnie?
Znalazłem takie cuś
@pacbox: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potwierdzone info - sam robiłem zwrot.
EDIT: A dokładniej - jeśli płaciłeś kartą - masz wybór - zwrot na kartę lub do portfela Steam. Jeśli płaciłeś portfelem - zwrot tylko do portfela. Tutaj więcej informacji: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6695-QIKM-7966
NVIDIA GeForce 840M (DDR3, 2GB)
8GB RAM
Intel Core i7 4712MQ 2,30GHz
Win10
A wiesz może czy można sterować myszką? Na klawiaturze troche słabe czucie, kierownicy kupować nie będę bo na gre dużo czasu nie mam. Grałem kiedyś w ETSa na myszce i grało się całkiem przyjemnie
@TheSznikers skąd podejrzenia że pociągnie na medium/high?
Ja sam próbowałem odpalić AC w takiej samej rozdzialce i na practice śmigało w 60fps na ustawieniach high
A łapka miałem słabszego bo gtx660 i jakaś słaba i3