Kolejna inwestycja powstanie w #gdansk, a dokładniej przy Alei Gen. Hallera, 800 metrów od Zatoki Gdańskiej. Więcej info.
Projekt składa się z dwóch budynków – mieszkalnego oraz aparthotelu, w których znajdzie się łącznie 250 lokali. Inwestycję ATAL Baltica Towers tworzą dwa trzynastokondygnacyjne budynki usytuowane na rozległym obszarze, wśród starego drzewostanu.
@Projekt_Inwestor: I wszędzie tak januszujecie? ( ͡°͜ʖ͡°) A poza tym kolejne kloce do mieszkania nie są dla mnie tak zajmujące, żeby śledzić PRowe działania na Twitterze, Instagramie, LinkedIN i forum Skyscrapercity. ( ͡º͜ʖ͡º)
@Polinik: Powtórzymy, my tylko informujemy o powstających inwestycjach, często mając informacje z pierwszej ręki. Tak, publikujemy nasze newsy na social media. Polecamy prześledzić naszą działalność i zobaczyć ilość informacji jaką codzinnie publikujemy na temat inwestycji z Polski :) Pozdrawiamy
Edit. W naszej bazie jest obecnie 526 inwestycji, a będzie jeszcze więcej!
@Projekt_Inwestor: No kurde, piszę, że nie jestem zainteresowany, a Wy swoje "no ale obejrzyj". Normalnie jak babcia na obiedzie dokładająca kartofelków. No nie dociera. ( ͡°͜ʖ͡°)
Więcej info.
Co sądzicie o tym projekcie?
#inwestycje #nieruchomosci #budownictwo #architektura
Myślę, że niemal wszyscy mają klasycznie w------e. ( ͡º ͜ʖ͡º)
( ͡º ͜ʖ͡º)
Skyscrapercity :)
A poza tym kolejne kloce do mieszkania nie są dla mnie tak zajmujące, żeby śledzić PRowe działania na Twitterze, Instagramie, LinkedIN i forum Skyscrapercity. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czyli zwykła, ordynarna reklama, tyle że bez płacenia i udająca normalne posty Social Media? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Edit. W naszej bazie jest obecnie 526 inwestycji, a będzie jeszcze więcej!
No kurde, piszę, że nie jestem zainteresowany, a Wy swoje "no ale obejrzyj". Normalnie jak babcia na obiedzie dokładająca kartofelków. No nie dociera. ( ͡° ͜ʖ ͡°)