Aktywne Wpisy
smutnarzaba +4
Eh Mirki. Przyszłam się pożalić. Przeprowadziłam się w tym roku do chłopa jakieś 600km. Drugi koniec Polski. Mieliśmy lecieć na wakacje w tym tygodniu. Właśnie mi napisał że wyjechał gdzieś i nie powie mi gdzie. We wtorek ma wrócić bo chce sobie uporządkować wszystko w głowie. W ten sposób psuje się dobre różowe, które gotują obiadki i piorą brudne gacie (╥﹏╥)
Jak mam jechać na jakieś wakacje po
Jak mam jechać na jakieś wakacje po

Czy ktoś tutaj odstawiał kiedyś #m-------a pytam się bo postanowiłem rzucić po tym jak nie mogę sobie przypomnieć co wczoraj wieczorem z #rozowypasek porabiałem i zastanawiam się czy takie dziury w pamięci zanikną czy z tym do końca życie mam się mierzyć

mi wystarcza radio Kampus, ale to Warszawa/Internet
@pan_hrabia: smigam sobie elegancko na rowerku i mam w duszy, czy inni jadą rowerem, tramwajem, samochodem czy na piechotę. Co mnie to obchodzi xD
@ruchliwy: da się wiele, nie marudź
@ruchliwy: Wytłumaczysz mi jak to policzyłeś, że komunikacja jest droższa? Kupując bilety kwartalne w Krk zapłacisz niecałe 1000zł rocznie. Dla samochodu samo OC wychodzi często więcej NIE wliczając kosztów paliwa, olejów, napraw, płynów do spryskiwaczy, wymiany opon, żarówek i wycieraczek, myjni, przeglądu, opłat parkingowych i innych kosztów związanych z rejestracją samochodu, utratą wartości auta czy kupnem nowej skrobaczki
@sspiderr: > Tramwaj: duszno, j---e żulem, tłok.
Co roku dochodzą nowe tramwaje, w tym roku też mają zostać zakupione nowe. Można się sprzeczać o awaryjności krakowiaków itd., ale klimatyzacja w nich pięknie chłodzi (tak, są rejony gdzie dojeżdżają tylko stare, śmierdzące i zdezelowane tramwaje). Od 3 lat mieszkam w Krakowie i jeżdżac niemal codziennie komunikacją j----o mi żulem 5 razy. Wystarczy się przesunąć. A tłok który masz w tramwaju masz o tej samej porze też na drodze - nie znam osoby która lubi jazdę w korku.
@ruchliwy: > W Krakowie NIE DA się bez samochodu załatwić czegokolwiek.
To, że napisałeś to capsem, nie sprawia, że z automatu staje się to prawdą. Ja załatwiam swoje sprawy wyłącznie za pomocą MPK i
Jeżeli dla kogoś istotnym czynnikiem jest cena to podejrzewam, że