Wpis z mikrobloga

Sytuacja z chwili obecnej. W-----a mnie, że rozowypasek współlokatora wchodzi do łazienki i spędza tam godzinę.. Nie, nie mieszka ona z nami, po prostu ma bliżej na uczelnię to sobie przychodzi na noc. Człowiek ma na 8:30 na studbaza, i już wiem że się spóźnię bo ona wlazla tam o 6:30. Kiedyś była podobna sytuacja, to zacząłem sobie wstawać wcześniej. Oczywiście wyczaila to i wstawala jeszcze wcześniej niż ja. Okej. Wróciłem do normalnego trybu to ona też powrót. Przecież to jest nienormalne. Człowiekowi chce się srać, chce się ogarnąć przed całym dniem na studiach to księżniczka siedzi i ch.. wie co robi w tym kiblu. Jeszcze słyszę, że się jej chłopak budzi, więc jak mi się w-------i przede mnie to chyba zesram im się w pokoju na środku a wykąpie w kranie w kuchni.

Tak się chciałem wygadać bo mnie krew zalewa.

#gorzkiezale #gownowpis #studbaza #rozowepaski
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@KiedysMialemKonto żadnych problemów nie mamy, jakbyś czytał dokładnie moje posty to byś wiedział, że pisałem to bo srac mi się chciało a musiałem się czymś zająć ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale taki 13 latek jak Ty to by do każdego zaczynał, obrażał, bił, a prawda jest taka, że cichutko zawsze siedzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Kiedyś była podobna sytuacja, to zacząłem sobie wstawać wcześniej. Oczywiście wyczaila to i wstawala jeszcze wcześniej niż ja. Okej. Wróciłem do normalnego trybu to ona też powrót.

@zustdodupy: mieszkałem kiedyś z kolesiem, który robił dokładnie tak samo. Pracowaliśmy razem za granicą i rano był podobny cyrk, z tym że ja sobie szybko odpuściłem wojnę i po prostu wstawałem później i szedłem do łazienki jak on wychodził i siedziałem tam pół
  • Odpowiedz