Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Tak się chciałem wygadać bo mnie krew zalewa.
#gorzkiezale #gownowpis #studbaza #rozowepaski
a potem to już tylko to co zawiera twój nick
@zustdodupy: Myśle, że przychodzi na noc z innego powodu :D
@zustdodupy: mieszkałem kiedyś z kolesiem, który robił dokładnie tak samo. Pracowaliśmy razem za granicą i rano był podobny cyrk, z tym że ja sobie szybko odpuściłem wojnę i po prostu wstawałem później i szedłem do łazienki jak on wychodził i siedziałem tam pół