Aktywne Wpisy
phaxi +394
HuopWsiowy +90
Zachlałem. Trzeźwy byłem przez 53 dni.
Tag do obserwowania/czarnolisto - #huopwsiowy (teraz to raczej do czarnolisto)
Było dobrze do momentu aż nie wypiłem, 2 dni ciągu alkoholowego i mamy dzisiaj. Dzisiaj już nie piłem, w zasadzie to bym się utopił w rzygach jakbym miał przełknąć coś innego niż woda. Od samego rana dopiero teraz udało mi się zjeść mały posiłek - kromka chleba z serem, dwa jajka na miękko i dwa pomidory.
Tag do obserwowania/czarnolisto - #huopwsiowy (teraz to raczej do czarnolisto)
Było dobrze do momentu aż nie wypiłem, 2 dni ciągu alkoholowego i mamy dzisiaj. Dzisiaj już nie piłem, w zasadzie to bym się utopił w rzygach jakbym miał przełknąć coś innego niż woda. Od samego rana dopiero teraz udało mi się zjeść mały posiłek - kromka chleba z serem, dwa jajka na miękko i dwa pomidory.
#csharp #java
Ta ponoć dobra.
msdn i docs,oracle powinno wystarczyć
Na potwierdzenie: jak szukają programisty to np. jest w wymaganiach 3 lata doświadczenia w Javie (albo w innym ogłoszeniu w .NET). Także jak zmienisz, to potem doświadczenie trzeba zbierać prawie od nowa.
Jak wybierzesz C#, to ktoś inny ci odpowie (w skrócie: tutoriale
@mafiozorek2: co masz na myśli Oracle? Dokumentacja i te ich tutoriale (też prawie jak dokumentacja)? Bo o ile lubię Javę, to tutoriale z Oracla nie mają porównania do tych z Microsoftu.
Czy Oracle ma coś bardziej przyjaznego niż te tutoriale-dokumentację?
Do Javy wydaje mi się, że łatwiej z zewnętrznych źródeł (książki, tutoriale w internecie itd).
Tutoriale od Oracle'a są dobrze napisane.
Prawda - MSDN ma znacznie lepszą dokumentację, moim zdaniem jest to najszybsze wyjście, żeby ogarnąć syntax.
Te ich tutoriale są zwięzłe i to ich plus.
Sam bym tak właśnie zrobił, z książek się wolniej uczy moim zdaniem.
@mk321: zamierzam się nauczyć obydwu i zobaczyć w praniu, z którym się zwiążę na dłużej. Więc chciałbym poznać syntax obydwu. :)
@mafiozorek2: jest w tym wiele prawdy, ale czasami można się ciekawych, środowiskowych rzeczy dowiedzieć, których w dokumentacji nie znajdziemy
Zapoznam się jeszcze z dokumentacją oracle'a, bo w sumie jej jeszcze nie widziałem, rozejrzę się też za tytułami,