Aktywne Wpisy

Melkovva_ +18

Minieri +293
Dziś w nocy całkiem spory ruch. W końcu mamy weekend więc ludzie się bawią, jedzą, piją a jak brakuje to gdzie pójdą? No wiadomo że do mnie. Bardzo dużo jedzenia dziś narobiłem, widocznie w takiej deszczowej pogodzie coś na ciepło w nocy jest zbyt kuszące by sobie odmówić.
O dziwo dziś pełna kultura. Oprócz jednego chama, ale chociaż jeden zawsze się trafi. Była też Ukrainka o której już kiedyś pisałem, że chciała na krechę. Dziś chciała najtańsze p--o, u mnie to jest Książ za 3,30zł, ale brakowało jej 20gr. Nie dałem. Kręciła się nerwowo pod okienkiem kilka minut aż w końcu ją olśniło - kratka do wycierania butów pod drzwiami. Pod nią pełno liści, ptasich piór, błota i jak się okazało pełna jej szczęścia bo znalazła pod nią aż 50gr. Gdybyście tylko widzieli jej minę, jakby mnie właśnie ograła w zaciętej partii szachów.
Co do szachów to był u mnie pan stróż z parkingu obok. Często mnie odwiedza bo widzi ze swojej kanciapy jak wychodzę zapalić i się przyłącza. Dzisiaj pochwalił się że dostał od syna tablet na urodziny i gra na nim w szachy właśnie. Z komputerem. Kiedy spytałem dlaczego nie pogra z innymi przez Internet to odpowiedział że się boi bo zawsze wygrywa i jeszcze go znajdą i mu wpier... ( ͡º ͜ʖ͡º)
O dziwo dziś pełna kultura. Oprócz jednego chama, ale chociaż jeden zawsze się trafi. Była też Ukrainka o której już kiedyś pisałem, że chciała na krechę. Dziś chciała najtańsze p--o, u mnie to jest Książ za 3,30zł, ale brakowało jej 20gr. Nie dałem. Kręciła się nerwowo pod okienkiem kilka minut aż w końcu ją olśniło - kratka do wycierania butów pod drzwiami. Pod nią pełno liści, ptasich piór, błota i jak się okazało pełna jej szczęścia bo znalazła pod nią aż 50gr. Gdybyście tylko widzieli jej minę, jakby mnie właśnie ograła w zaciętej partii szachów.
Co do szachów to był u mnie pan stróż z parkingu obok. Często mnie odwiedza bo widzi ze swojej kanciapy jak wychodzę zapalić i się przyłącza. Dzisiaj pochwalił się że dostał od syna tablet na urodziny i gra na nim w szachy właśnie. Z komputerem. Kiedy spytałem dlaczego nie pogra z innymi przez Internet to odpowiedział że się boi bo zawsze wygrywa i jeszcze go znajdą i mu wpier... ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file2321518709249836168
Pobierz

Zamówiłem z netu dwie pary butów. Na środku stary. Rozmiar srozmiar (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#obuwie #ubierajsiezwykopem #j-----e chyba również #heheszki
źródło: comment_UVxAU3yIhFypH99HPDM2jjxQt1nW0psU.jpg
PobierzBrązowy jest za duży, a granatowy za mały.
Granatowy - Element Vernon B
Niebieski (stary) - jakieś Etnies
Brązowy - Bugatti F4805PR3
A w UK? W UK jak w lesie... znajdź proszę informację o długości wkładki w centymetrach pod tymi ofertami:
https://www.amazon.co.uk/dp/B003K449GE/ref=cm_sw_r_cp_apap_Q4IjkzpEiQkaz
https://www.amazon.co.uk/dp/B014ASZ91M/ref=cm_sw_r_cp_apap_CcgpqEXJ3OgEl
Nawet nie masz pojęcia jak mnie to frustruje, że ci debile tego nie podają. To jest taka brytolska logika jak np. te dwa krany. W ogóle na c--j obuwie ma jakieś z d--y rozmiary, skoro i tak producenci mają na nie w------e. Zamiast po prostu wszyscy właśnie zawsze i wszędzie podawać
Do któregoś modelu też znalazłem sprzeczne informacje, na różnych stronach więc stwierdziłem że i tak mi to nic nie daje.
Fun fact, jak w UK chcesz dopasować pościel / kołdrę to prawie zawsze podany jest tylko rozmiar typu:
- single
Tak czy inaczej, to jest dość kuriozalne, że tak trzeba tak kombinować zamiast aby wymiar był normalnie podany na stronie oferty.