Wpis z mikrobloga

#blablacar @BlaBlaCar

są jakieś alternatywy dla tego portalu?

nie dość, że są płatności, to jeszcze nie można zapytać kierowcy skąd i gdzie pojedzie dokładnie zanim zarezerwuję miejsce!

KPINA!
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MEGATOMEK: płatności obecnie masz po złotówce na najbliższe pół roku nieograniczonych rezerwacji. A bez rezerwacji miejsca możesz zapytać przez wiadomość prywatną. Więc, tego...
  • Odpowiedz
@MEGATOMEK: Od 29 marca działa w naszym serwisie BlaBlaPass czy nowy model płatności, polegający na subskrypcji. Wykupujesz Pass za 1zł i przez 6 miesięcy masz nielimitowaną ilość rezerwacji przejazdów. Jedyny praktycznie koszt, który ponosisz do opłata dla kierowcy. Ilość dostępnych przejazdów różni się w zależności od trasy i daty przejazdu(weekend/dzień powszedni, święta itd.). Wszyscy użytkownicy serwisu to prywatne osoby, jadące w prywantnych sprawach. Pozdrawiam, Kuba.
  • Odpowiedz
@MEGATOMEK: Po wprowadzeniu modelu subskrypcji (BlaBlaPass) możesz szybko zarezerwować i anulować rezerwację nie ponosząc żadnego dodatkowego kosztu, jeżeli kierowca nie akceptuje rezerwacji lub nie odbiera telefonu. Po anulowaniu rezerwacji możesz sprawdzić następną ofertę.
  • Odpowiedz
@hufosterex: Blokujemy tylko te wiadomości, które zawierają treści wulgarne, agresywne i takie, które łamią nasz regulamin. Te ostatnie to między innymi: oferowanie większej ilości miejsc niż 4, zawyżanie kosztu przejazdu, prośba o telefon przed potwierdzeniem rezerwacji. Dzięki temu zapewniamy naszym użytkownikom bezpieczeństwo a także płynne i prawidłowe działanie serwisu.
  • Odpowiedz
@BlaBlaCar: Miałem na myśli to, że aktualnie przed zarezerwowaniem nie mogę napisać do kierowcy - "ej weźmiesz mnie spod x?"
Tylko mam rezerwować-pytać-odwoływać...? Weźcie mi to logicznie wytłumaczcie a nie w waszej bez konkretnej odpowiedzi.
  • Odpowiedz
@hufosterex Chcemy, aby cały proces dokonywania rezerwacji był jak najprostszy i spójny. Po wprowadzeniu modelu subskrypcji można rezerwować i anulować przejazdy nie tracąc żadnych środków. W związku z tym kiedy Ty będziesz zadawał pytanie przed rezerwacją inni już wcześniej skontaktują się z kierowcą telefonicznie lub zadadzą pytanie po rezerwacji i to ich kierowca będzie traktował priorytetowo. Ponadto chcemy, zmobilizować naszych użytkowników, aby umawianie się na przejazd trwało możliwie krótko i było
  • Odpowiedz