Aktywne Wpisy
WielkiNos +217
Według lewaczek każdy ma prawo żyć jak chce jeśli nie robi przy tym innym krzywdy. No chyba że chodzi o tradycyjny podział ról. Wtedy trzeba skrytykować kobietę i uswiadomić ją jak nisko upadła. Tu mamy przykład jednej z takich wypowiedzi
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Nooleus +43
#pokazmorde jestem robolem i fembojem
Mam konto na Allegro od 2002 roku i nie mogę patrzeć na to jak ten portal został ostatnio #!$%@?.
- Allegro wyświetla tylko komentarze z ostatnich 12 miesięcy
* wielu ludzi, którzy coś sprzedają ma teraz konta z 0 komentarzy i strach kupować, bo nie wiadomo z kim mamy do czynienia (czy nie jest to przypadkiem Janusz biznesu)
* moje własne konto z kilkuset pozytywnymi komentarzami ze sprzedaży (ani jednego negatywa) poszło się j.e.b.a.ć i stało się kontem z kilkoma komentarzami
- zablokowane od kwietnia "Kryteria wyszukiwania" (na szczęście dało się to zastąpić przez "Kanały RSS")
K.U.R.W.A
Komentarz usunięty przez autora
Ale w sumie dobrze. Niech giną. Może przyjdzie jakaś sensowna konkurencja.
Wystarczy chyba kupować od firm albo sklepów, ja tak robię i działa :)
@WysokooktanowyKeczap: i tak nie wie, bo archiwum aukcji jest trzymane tylko 3 miesiące
"kolega kilka lat temu" hehe
Nie no, nie twierdzę, że to niemożliwe, że oszukujo. Po prostu wyraziłem swoje zdziwienie, że komentarze jeszcze istnieją i ktoś z nich korzysta. Tyle, jak wam się chce, to czytajcie :D