Wpis z mikrobloga

Ktos kupuje/gra w Persone 5?

Jeszcze 2 miesiace temu moje zainteresowanie jRPGami wynosilo 0, a w moich planach na Marzec byl Ghost Recon Wildlands i Mass Effect Andromeda. Przegladajac gameplaye i oceny narazie wstrzymale sie zakupem gier od Bioware i Ubisoftu, a moje zainteresowanie przerzucilo sie na Persone 5 i Nier Automata.

W Nier pogralem w demko i bardzo mi sie spodobalo, w Personie bardzo podobam mi sie szata graficzna.

Ktos z was podchodzil do tych gier i mu przypadly do gusut? (Nie bedac wczesniej wielkim zwolennikiem jRPGOW)

#ps4
  • 7
@prodigi: Ja chętnie bym Persone ograł ale nie znam poprzednich części i nie chcę wydawać 300 zł w ciemno. Jak grałem tydzień temu w 1 z psx na emulatorze to mnie trochu znudziła po jakimś czasie. Chociaż gra ma swoje lata i inny gameplay obawiam się, że inne Persony też mnie tak znudzą.
@prodigi: ja sam za bardzo nie mogłem się przekonać póki pierwszy raz nie zagrałem w Gravity rush, potem w persona 4 na Vita. Jak chcesz to jest promo na Gavity rush w wersji ps4 za 45zł nówka (normalnie używki po 70 chodzą) z dostawą do sklepu. JEdnak na Persona 5 poczekam jeszcze, mam sporo gier na półce a cena pewnie szybko poleci w dół bo te gry nie są tak popularne
@budus2: Mi sie strasznie podoba powolne rozkrecanie i w ogole chill outowy gameplay tej gry, na razie jestem kupiony gameplayem i historia, ale najbardziej urzeka mnie ta komiksowa stylistyka.