Aktywne Wpisy
agareas +249
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Watchdog_Polska +151
Nieznajomość/lekceważenie prawa szkodzi.( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Wołam:
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #solidarnapolska #ziobro #suwerennapolska
Wołam:
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #solidarnapolska #ziobro #suwerennapolska
Jeszcze 2 miesiace temu moje zainteresowanie jRPGami wynosilo 0, a w moich planach na Marzec byl Ghost Recon Wildlands i Mass Effect Andromeda. Przegladajac gameplaye i oceny narazie wstrzymale sie zakupem gier od Bioware i Ubisoftu, a moje zainteresowanie przerzucilo sie na Persone 5 i Nier Automata.
W Nier pogralem w demko i bardzo mi sie spodobalo, w Personie bardzo podobam mi sie szata graficzna.
Ktos z was podchodzil do tych gier i mu przypadly do gusut? (Nie bedac wczesniej wielkim zwolennikiem jRPGOW)
#ps4
Komentarz usunięty przez autora
polecam poczytać o personie https://www.reddit.com/r/PS4/comments/637cjf/persona_5_tips_things_to_know_as_you_go_along/
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora