Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
Czepiałem się dużej ilości "D", nigdzie czepiałem się samej emotikony. No ale nie da się zaprzeczyć, że teraz czytałes moja słowa znacznie uważniej.
Skąd ten cudxysłóe na końcu? Sugeruję on jakoby bym w ten sposób przebiegał mój tok myślowy, gdzie nigdzie jasno nie był on w ten sposób przedstawiony. Powtórzę, śmiecę rzucając peta na wysyp śmieci które już i
@MonitoringMediow: nie mam żalu, zły jestem na siebie, ale i tak c-----e jest łapanie studętów na czerwonym i za rzucanie petami, zamiast ważniejszych rzeczy
@Mccafferty: Wow! odkryłeś że Policja jest nie tylko od tego byś czuł się bezpieczny. Witaj w prawdziwym świecie.
@DiscoKhan: Niepotrzebny wydatek publiczny. Wystarczy, żeby każdy wyrzucał odpadki do kubła. Zobacz jak w Japonii jest czysto - to się nazywa praworządność.
@DiscoKhan: ale bez sensu zdanie XD paliłem przez lata, no ale taka tępa racjonalizacja mnie mierzi xD
Powinni d-----ć dobrze z 80zł za paczkę fajek, a nie ta gównoakcyza co jest teraz. Może sebki by rzuciły @
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora