Wpis z mikrobloga

@zirytowana_plaszczka: Być może nie potrafię przekazywać tych informacji, nie będę zaprzeczę.

Czepiałem się dużej ilości "D", nigdzie czepiałem się samej emotikony. No ale nie da się zaprzeczyć, że teraz czytałes moja słowa znacznie uważniej.

Skąd ten cudxysłóe na końcu? Sugeruję on jakoby bym w ten sposób przebiegał mój tok myślowy, gdzie nigdzie jasno nie był on w ten sposób przedstawiony. Powtórzę, śmiecę rzucając peta na wysyp śmieci które już i
  • Odpowiedz
trochę to głupie, ale szczerze, zasłużyłeś sobie i nie możesz mieć żal do policji, że wykonała swoje obowiązki prawidłowo.

@MonitoringMediow: nie mam żalu, zły jestem na siebie, ale i tak c-----e jest łapanie studętów na czerwonym i za rzucanie petami, zamiast ważniejszych rzeczy
  • Odpowiedz
No i mimo wszystko do cholery jasnej jeżeli kupuję paczkę szlugów za 16 złotych z czego 13 zika idzie do budżetu państwa to jednak można się spodziewać, że serwis sprzątający jest w pakiecie.

@DiscoKhan: Niepotrzebny wydatek publiczny. Wystarczy, żeby każdy wyrzucał odpadki do kubła. Zobacz jak w Japonii jest czysto - to się nazywa praworządność.
  • Odpowiedz
No i mimo wszystko do cholery jasnej jeżeli kupuję paczkę szlugów za 16 złotych z czego 13 zika idzie do budżetu państwa to jednak można się spodziewać, że serwis sprzątający jest w pakiecie.

@DiscoKhan: ale bez sensu zdanie XD paliłem przez lata, no ale taka tępa racjonalizacja mnie mierzi xD

Powinni d-----ć dobrze z 80zł za paczkę fajek, a nie ta gównoakcyza co jest teraz. Może sebki by rzuciły @
  • Odpowiedz