Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
#pytanie #ps4 #komputery
@LudzikIT: a do tego widły i gumofilce.
@janusz_pol: #pcmasterrace ofc. Pomyśl o tych wpisach pod #csgo #eu4 ( ͡° ͜ʖ ͡°), jako konsolowy wieśniak nie będziesz mógł tego robić.
@janusz_pol
@janusz_pol
@janusz_pol
@janusz_pol
@janusz_pol
@janusz_pol Xbox o e
Aha, na prawdę granie na TV i posiadanie pada pod PieCa to nie
W co chcesz glownie grac ? W fps'y lepiej na myszce. Tak samo strategie.
Ile mozesz zainwestowac ? Masz wiecej niz 2k to mysl nad
@DiscoKhan: Takie tam p--------o. Pomijasz wygodnie cenę Windows i peryferiów, bo jak wiadomo, one są darmowe, prawda? W-----a mnie takie p---------e o "zestawach", gdzie nawet koszt obudowy jest pomijany...
Zakładając pełną legalność, kupując wszystko nowe,
Koleś, jeżeli chodzi o prostotę to ja się w pełni zgadzam, zalety konsol dostrzegam, chociaż dla mnie konsola wychodzi drożej od kompa, bo nie mam TV. Ja akurat jestem
do tego taki pc za 4200 zł spokojnie starczy na jakieś 5 lat grania w rozsądnych detalach i fps gdzie taka konsola pewnie za 2-3 lata do wymiany
@DiscoKhan: Nie. Pomijasz pińćset złotych na Windowsa. Pomijasz cenę klawiatury i myszki, a o padzie to nawet nie wspominam. W konsoli pada masz w komplecie. Pominąłem też kwestię głośników, bo zakładamy, że będą w monitorze - bieda wersja. Zobaczmy więc na dwa zestawy, ze świeżo