Wpis z mikrobloga

Szanuje Jaoka jak #!$%@?. Chcieli go #!$%@?ć z pyty, a on ich #!$%@?ł a do tego dostał własny program w TV. Odcinki pyty są znowu zajebiste, a nie jak te kozy w których jeździł na jakieś konwenty dla zamulaczy i było tylko "E ty stuleju czemu grasz w te gierki i nie ruchasz ehehhe byś se motur kupił byś ruchał hehehe" Mam bekę jak wyobrażę sobie jak teraz muszą koze i grubego łysego nieśmiesznego dupska boleć i to nie od zabaw z menelami XDDDD
#polskiyoutube #pytapl
Pobierz gerwant2k - Szanuje Jaoka jak #!$%@?. Chcieli go #!$%@?ć z pyty, a on ich #!$%@?ł a d...
źródło: comment_Fo5Ni07lYn5kwktQYTTpByIKcLcCAE16.jpg
  • 37
@gerwant2k: w sumie
ale jalolk tez nie jest smieszny... ot stezenienie raka spadlo do 30% bo teraz nie ma kozy z lysym bo oni robili za te 70%
fajnie sobie poogladac zjebow na tych marszach ale teksty ma takie ze zeby bola.

a to ze ich #!$%@? w dupala na sucho to spoko bo koza to imbecyl a do lysego w sumie nic nie mam bo by sie na tych lewackich
@gerwant2k: Ja też szanuje. Widać, że się mocno stara i ma jakieś ambicje dziennikarskie. Rozwija się chłopak. Pierwsze odcinki w Superstacji były strasznie drętwe i amatorskie, ale z każdym odcinkiem było coraz lepiej i widać że brał pod uwagę krytykę chociażby z youtuba. Dzisiaj program naprawdę trzyma według mnie poziom. Z mojej strony życzę mu jak najlepiej, w przeciwieństwie do tych nieśmiesznych debili bez ambicji z którymi kręcił pytę.