Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +267
Kociaraa +26
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
http://orka.sejm.gov.pl/Druki8ka.nsf/Projekty/8-020-373_4-2016/$file/8-020-373_4-2016.pdf
#bron #strzelectwo
@axe_murderer: Raczej nie dotyczy to cywilnych ARów, te w większości podpadają pod wytworzone jako samopowtarzalne. Podobnie Beryle czy wyroby WBP Rogów. Ech, ale fakt, historycznych kałaszków itp. szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°).
@avltree E to nie tak zle. Bałem się ze jakieś całkowite zakazy albo coś. Wiadomo że takie regulacje są upierdliwe. Jednak dla mnie ważniejsza jest kwestia liberalizacji prawa w aspekcie dostępu do broni - ale to już musi zrobić krajowy sejm. Wole aby na 1000 mieszkańców przypadało np. 5 osób z bronią samopowtarzalna niż tylko 1 osoba z bronią samoczynna.
@Variv: osoby które mają już pozwolenie i kupione ary, kałachy itd nie ruszy ale nowych posiadaczy pozwoleń po wprowadzeniu już tak, więc bedzie to upierdliwe, ponieważ rynek znacznie sie skurczy.
Co do tego projektu, nie przejdzie, nie ma szans. Od momentu mowy o okb w tej