Wpis z mikrobloga

Jaki jest najlepszy sposób na ogarnięcie wszystkich transmisji sportowych jednym abonamentem (dodam, że cena też gra dużą rolę). Chciałbym poza kanałami Eleven, mieć też dostęp do LM, Premiership i meczów reprezentacji w piłkę nożną. Już mnie trochę męczy to ciągłe skakanie po streamach. A nigdzie nie mogę znaleźć pakietu, który za przyzwoitą cenę oferowałby wszystkie piłkarskie rozgrywki. Telewizja mi w ogóle nie jest potrzebna, jedyne czego szukam to właśnie europejskie ligi + Liga Mistrzów + Reprezentacja.
Myślałem nad jakąś stroną z kanałami online ale sam nie wiem jak one działają i czy moża na nich polegać.
#pilkanozna #pilkalive #sport #polskapilka #mecz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoMercyMan: tak jak powiedzial @Igrekpl: jezeli chcesz miec wszystkie kanaly sportowe to nc+ i do tego bedzie to duzo kosztowalo bo pakiety sa tak skonstruowane :(
Mozesz jeszcze sie dogadac z kims kto ma juz nc+ i poprosic od niego konto do logowania online i ogladac kanaly online na stronie nc+.
  • Odpowiedz
@czarnobiaua: OK ale ile płacisz i jakie masz kanały sportowe? Bo z tego co widziałem w ich ofercie, to też nie ma takiego stricte pakietu sportowego, który by mnie satysfakcjonował. Cena też nie była mocno zachęcająca.
  • Odpowiedz
@NoMercyMan: Ciężko mi powiedzieć ile płacę, ponieważ mam spersonalizowaną paczkę TV+sieć w niezłej, którą uzyskałem w dziale utrzymania klienta po spektakularnym rzuceniu papierami, kiedy pękłem ze śmiechu, w momencie kiedy mi przedstawiono standardową ofertę :) Mam wszystkie C+, Eleven i Polsaty Sport. Poza tym słyszałem od ziomka, że w zeszłym tygodniu rozdawali Eleven za 5 zł miesięcznie.
  • Odpowiedz