Aktywne Wpisy

wykop +63
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w

qew12 +40
Tym razem wszedłem bez problemu do psychoterapeuty.
Chciałem pokazać swoj diagram co zrobiłem ale powiedział, że on wie na czym leki polegają o nie mam mu pokazywać takich rzeczy. Interesuje go co z tym zrobiłem.
Powiedziałem, że trochę lepiej, bo nie boje się iść z rodzicami do sklepu i samemu też mniej się boje, tak że jestem w stanie pójść.
No i co mógł bym zrobić dalej?
No, z tym jest problem,
Chciałem pokazać swoj diagram co zrobiłem ale powiedział, że on wie na czym leki polegają o nie mam mu pokazywać takich rzeczy. Interesuje go co z tym zrobiłem.
Powiedziałem, że trochę lepiej, bo nie boje się iść z rodzicami do sklepu i samemu też mniej się boje, tak że jestem w stanie pójść.
No i co mógł bym zrobić dalej?
No, z tym jest problem,

Jestem samotna. I tak sobie myślę o tym jak się zaczynają związki. Próbowałam przez portale randkowe i mimo, ze nie napisałam, że nie szukam bajabongo to wyczuwam, że oni i tak tego chcą i to szybko. Od pierwszego uciekłam, bo mi napisał, że jestem dziwna, że nie chcę się całować a drugi to był ciekawy przypadek, no się nawet nie chciał do mnie przytulić a seksów chciał - to dopiero odcięcie się od wszelkich uczuć.
Jak sobie patrzę na małżeństwa na fb (nie sądzę, że to tylko na pokaz) to też bym tak chciała, np mąż robi zdjęcia żonie na "randce" bo cały czas uważa że jest piękna. Szczęście bijące od par, i to nie są zawsze piękni fizycznie ludzie, ale i tak są szczęściarzami. A ja? Mam tę jakże "cudowną" świadomość, że ktoś chce mnie przelecieć - to nie jest chyba komplement? ;/
Z tej samotności to sobie myślę, że może tak niektóre zwiazki sie zaczynają? Ci faceci z portali też chyba mają jakieś uczucia? Dlaczego oni nie chcą kogoś kochać tylko bzykac? A może chcą tylko mi czegoś brakuje?
Posłuchałam rad, że jednak pociąg fizyczny jest ważny i spotkałam sie tylko z tymi, którzy mi sie podobają (bo wcześniej w ogóle na to nie zwracałam uwagi i ta strategia też nie zadziałała) i właśnie oni są tacy "seksualni". Nie wiem co mam robić. Napiszcie mi jak zaczęły sie wasze zwiazki i jak wcześnie zaczęło sie całowanie i seksy? Chodzi mi o wasze trwałe związki. Najbardziej się boję, że będę dla kogoś trofeum "zaliczyłem ją" i sobie pójdzie dalej. Skąd mam wiedzieć, że tak nie będzie? Dlaczego faceci myślą, że kobiety są tak szybko gotowe? #zwiazki #logikarozowychpaskow #feels #tfwnobf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Trzymaj się cieplutko Mrabelko, otwórz czy na miłość, choćby w autobusie, uśmiechaj się i nie bój patrzeć się w oczy
@AnonimoweMirkoWyznania: Jesteś dziwna.
Z ciekawości, dlaczego nie chcesz się całować?
Nie sugeruj się facebookowym szczęściem innych bo to w większości przypadków maska, udawanie. Prawdziwy związek nie polega na emanowaniu szczęściem na zdjęciach na facebooku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez moderatora