Wpis z mikrobloga

@Bialy_Mis: Wybacz, że złamałem zasadę kółka wzajemnej adoracji. Nie spodobało mi się przede wszystkim to, że nie powiedział choćby zdawkowego "dzięki" pracownikowi wyciągu. Mógł w ogóle wyciąć fragment, jak zdobywa tę górę jak ten król.

PS – Twój komentarz jest za to całkowicie pozbawiony wartości merytorycznej. Nic odnośnie nagrania. Leć na czarno na wypadek, gdybyś chciał mi jeszcze odpisywać.
  • Odpowiedz
  • 7
@elKoyote: i tu cię zaskoczę, to jest mój jeden z ostatnich zjazdów, kolesiowi cały dzień mówiłem dziękuje, po 8 razie doszedłem do wniosku ze chyba jest świadom mojej wdzięczności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lordon: jasna sprawa, ale do dzika mam po prostu najbliżej (Szczecin here)
  • Odpowiedz
  • 1
@shusty: sama prędkość, jak widzisz masz muldę wcześniej, i jeśli ja przelecisz, to na spokojnie dolecisz. Polecam dać ze 2 korby jak nie jesteś pewny ( ͡° ͜ʖ ͡°) a samo lądowanie jest jak na materacu.
  • Odpowiedz
@Abovd: Jedna z moich ulubionych miejscówek - zwłaszcza przez kontakt i podejście lokalnej ekipy (pracownicy bardzo uprzejmi), do tego karnety bardzo tanie (chyba 30 zł / dzień). Też na Tuesie 2.0 z 2013 śmigam :)
  • Odpowiedz