Wpis z mikrobloga

Potrzebuję serialu, najlepiej mającego już minimum jeden sezon, bo przecież kręćka dostanę przez ten Broadchurch (), kryminał, ma być ciężko, najlepiej małomiasteczkowo, tajemnica do rozwiazania, ładne widoki i muzyka są w cenie, choć bardziej zależy mi na klimacie. Żadne amerykańskie majkele beje, szukam małoznanych perełek, bo wszystkie skandynawskie szlagiery typu Most nad Sundem, Forbrydelsen itp., The Fall, Marcella, Wallandery, Fortitude zostały zobaczone, nie wspominajac już o takich, które każdy zna, typu Twin peaks, czy Detektyw (choć ten średnio przypadł mi do gustu, tak samo jak Tajemnice Laketop, ot, nie moja historia). Poratujcie, mili państwo :( #seriale
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@piotreek88 za dużo widziałam, by wypisywać wszystkie, Fargo traktuje jako 'te które każdy zna', bo głośno o nim było :D ale jakbym nie widziała, to bym była zachwycona, bo bardzo lubię :)
  • Odpowiedz
@lunaria: Cardinal, Paranoid, River, Secret City, Happy Valley, Secrets and Lies, The Five, The Level, The Secret, Unforgotten, One of Us - kilka propozycji tak na szybko, z pamięci.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@AgentBroda o tego nie znam, lata 70, ładne zdjęcia, no no, jeszcze mi powiedz, że jest jakaś straszna tajemnica (na tym najbardziej mi zależy) to biorę się za oglądanie

@malodobry ... widziałam :D, potwierdzam, klimat doskonały, choć trochę rozczarowała i znudziła końcówka.
@VGDb
@Tomm16 O dziękuję panowie, pojawiło się parę propozycji o których nawet nie słyszałam, jakaś szama i zabieram się za oglądanie ( ͡ ͜
  • Odpowiedz