Wpis z mikrobloga

Hej mirki, przymierzam się do zakupu #rower ale zupełnie nie wiem co wybrać, pomyślałem że może coś podpowiecie xD rower raczej do niezbyt długich odcinków jazdy rekreacyjnej po ścieżkach rowerowych, czasami jakaś droga gruntowa (więc chyba rower crossowy?), budżet ok. 2000 zł, dobrze żeby był wytrzymały bo przy wzroście 183 cm 100 kg wagi :/
Help pls ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@avistar: może jakieś lazaro lub kellys ewentualnie romet orkan 4.0, aczkolwiek te dwa pierwsze można było trafić na lepszych podzespołach, a rometa można było ustrzełić w fajnej promo rok temu (orkan 5.0)
  • Odpowiedz
@avistar: doradze ci tyle żebyś szukał czegoś z rocznika 2016 albo 2015 bo co roku praktycznie dają gorszy osprzęt w wyższej cenie a na ostatki z zeszłego roku dają dobre ceny tylko ciężko odpowiedni rozmiar ramy znaleźć. I warto się wybrać do miejscowego "rowerowego" bo można na ubiegłoroczne rowery dobrą obniżkę wynegocjować. Sprawdź co jest u ciebie dostępne i obczaj ceny na necie czy cie ktoś w wała nie chce
  • Odpowiedz
hmm może faktycznie wybiorę się jeszcze do rowerowego, chociaż byłem na stówę przekonany że kupię przez neta xD dzięki wszystkim! :)
  • Odpowiedz