Aktywne Wpisy
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #randkujzwykopem jak się doprowadza do związku? w sensie spotykam się z laską, jest wszystko ok, eksalacja dotyku, humor i ogólnie miło spędzamy czas ale jak to przenieść na level wyżej? co się mówi, co się robi? xd
Altru +152
Co sądzicie o dziewczynach skrajnie wierzących? Dewotkach?
Jestem w związku z taką. Pomijam to że sprawy takie jak seks czy wspólne mieszkanie tylko po ślubie. Wyobraźcie sobie, że odwołuje spotkania w weekendy od jakiegoś miesiąca. Najpierw jakies spotkania w duszpasterstwie. Potem, tydzień temu mówiła że po pracy będę zmęczony i nie chce się umawiać, ja mówiłem że dam radę. Kiedy powiedziałem w piątek że czuję się dobrze i możemy się spotkać to powiedziała, ze ma jakieś śpiewanie do świąt wielkanocnych w każdym weekend i nie da rady. Powiedziała że w ten weekend sobie odpuści i się zobaczymy. Cały tydzień ucieszony na to spotkanie, a ona mi dzisiaj mówi, że ma jakąś ekstremalna całonocna drogę krzyżowa 50km w piątek i nie da rady w sobote.
I nie jest to żaden bolec na boku, ona serio jest taka. Jej rodzice rozmawiają ze mną które parafie są najlepsze i mi polecają dominikanów kiedy ja nawet nie jestem wierzący xd
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiem co o nich sądzić, ale o dziewczynach, które nie mają czasu na spotkanie, to sądzę, żeby dać sobie spokój.
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora