Wpis z mikrobloga

@szad7: no elo, co chcesz wiedzieć? poniżej 15 stopni piździ i grubsza skarpeta nic nie daje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie 125 oparła się o stopę i nic się nie stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy wygodne do chodzenie? Tak średnio, ale nie mam porównania, bo to pierwszy but. Po 2,5kkm od zmiany biegów skóra trochę porysowana, ale nie zniszczona.
  • Odpowiedz
@szad7: Ja kupiłem. Fajny kapeć do jazdy po mieście i okazjonalnego chodzenia. Podczas jazdy w lecie trochę nawet wieje po nogach - zimą pewnie lipa. W biurze chodzę bez spiny, nie jest niewygodnie, czy za ciepło. Raz spadł mi na stopę motocykl przy parkingówce - nawet nie poczułem.

Minus: rozeszły się na szwach przy sznurówkach po 3k kilometrów. Oddałem na gwarancję (kupowałem w 4ride Warszawa). Przekazali do producenta, a ten bez
  • Odpowiedz
@sebawo: @mr00fk0i4t: Właśnie potrzebuję takie do jazdy po mieście i żeby można było awaryjnie wejść w nich do sklepu czy urzędu. W biurze będę przebierał. Martwi mnie trochę że już poniżej 15 stopni może być w nich zimno, no ale czuję że i tak będzie lepiej niż w tenisówkach w jakich jeździłem do tej pory ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym podobają mi się. Bierę (
  • Odpowiedz
@szad7: Ja prawdę mówiąc latałem w nich do jakichś 10 stopni, potem się rozleciały i nim reklamację rozpatrzyli byłem już zazimowany. :) W trasie to pewnie byłaby lipa, ale po mieście nie ma takich przelotów żebym zdążył je odmrozić.
  • Odpowiedz
Shima SX-2

@szad7: cały sezon w nich przejeździłem, uważam że bardzo dobre. Z plusów to usztywnienia jak na buty motocyklowe które wyglądają jak zwykłe to są mocno wykonane i sztywne - bez strachu że coś ci się stanie. Jeździłem i w deszczu i na wiosnę przy niskich temperaturach (5-10 stopni) nie odczułem że są jakoś szczególnie przewiewne czy zimne.
Z minusów to dokładnie ta sztywność jak chcesz się gdzieś przejść dalej
  • Odpowiedz